Άνθιμος Ανανιάδης: Αυτό και αν είναι έκπληξη! Στην νέα του ταινία θα δούμε ηθοποιό του Hollywood!

Ο λόγος για...

Άνθιμος Ανανιάδης: Αυτό και αν είναι έκπληξη! Στην νέα του ταινία θα δούμε ηθοποιό του Hollywood!

Αυτό και να είναι έκπληξη. Στην νέα ταινία του Άνθιμου Ανανιάδη θα δούμε ηθοποιό που κάνει καριέρα στην υποκριτική στο Hollywood.

Ο ηθοποιός και Α.Α PRODUCTIONS πρόκειται να φέρουν μια μεγάλη επιτυχία στην μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για μια ταινόα δράσης με τίτλο THE GREEK JOB.

Μετά την προσθήκη του Μίκη Θεοδωράκη και ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood, Costas Mandylor προστίθεται στο cast της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής ταινίας.

Άνθιμος Ανανιάδης: «Η οικογένεια μου, σταθερή αξία στη ζωή μου...»!

Ο Ελληνο – Αυστραλός ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως THE DOORS, VIRTUOSITY, CLIFFS OF FREEDOM καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το NCIS και το THE LAST TRIP.

Στην ταινία υποδύεται τον Kit Park μυστικό πράκτορα της CIA που θα παίξει νευραλγικό ρόλο στην πλοκή της κατασκοπείας και της δράσης, μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης, της Ρωσίας και της οργάνωσης ΦΟΙΝΙΚΑΣ.

Άνθιμος Ανανιάδης ταινια

Άνθιμος Ανανιάδης: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία του έκανε αποκαλύψεις...

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άνθιμος Ανανιάδης έκανε αποκαλύψεις για το σώμα του, αφού διαθέτει άψογους κοιλιακούς.

Ο ηθοποιός μπορεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, ωστόσο είναι ενεργός στα social media.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έγινε... μοναχός για τις ανάγκες του ρόλου του στην νέα ταινία που πρωταγωνιστεί, δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία.

Ο ηθοποιός πόζαρε καθιστός σε μια πολυθρόνα και με το ασπρόμαυρο φίλτρο που χρησιμοποίησε είδαμε πως διαθέτει κορμί φέτες. Είναι από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς και όχι άδικα...

Άνθιμος Ανανιάδης ασπρόμαυρη φωτογραφία αποκαλύψεις