Ελένη Χατζίδου: Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς! Η φωτογραφία που το... αποδεικνύει!

Θα λιώσετε!

Ελένη Χατζίδου: Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς! Η φωτογραφία που το... αποδεικνύει!

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς και η φωτογραφία που τον τράβηξε η Ελένη Χατζίδου σε βόλτα τους, το αποδεικνύει.

Μπορεί μετά την γέννα της μικρής τους, η τραγουδίστρια να έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα καθημερινά, ωστόσο ο σύζυγος της, την βοηθάει σε όλα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με τον Ετεοκλή Παύλου να ταϊζει την κορούλα τους με το μπιμπερό ενώ ήταν σε βόλτα.

Μάλιστα, η μικρή σαν μοντέλο που είναι, πόζαρε στην κάμερα!

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

Ελένη Χατζίδου: Βόλτα με τον Ετεοκλή και το μωρό! Προκάλεσε... ατυχήματα με το κοντό και κολλητό μπλε φόρεμά της...

Η Ελένη Χατζίδου πήγε βόλτα με τον Ετεοκλή Παύλου και το μωρό και προκάλεσε... ατυχήματα με το κοντό και κολλητό μπλε φόρεμά της...

Η όμορφη τραγουδίστρια βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού έφερε στον κόσμο το καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της και έχει κάνει ήδη επιτυχία με το νέο της τραγούδι, «Αχαριστία».

Η Ελένη Χατζίδου πήγε βόλτα με τον Ετεοκλή Παύλου και το μωρό και επέλεξε να φορέσει ένα μπλε κοντό φόρεμα και σίγουρα πολλοί περαστικοί έπαθαν «εγκεφαλικό», αφού τα καλλίγραμμα πόδια της σίγουρα τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους. Η ίδια έχασε πολύ γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και έχει γίνει πάλι κορμάρα!

Φυσικά, η Ελένη ήταν άκρως αφοσιωμένη στον αγαπημένο της, Ετεοκλή, αφού δεν έχει μάτια για άλλον και στην κόρη της, η οποία είναι μια κούκλα!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους αποθανάτισε σε ξέγνοιαστες στιγμές! Δείτε τις φωτογραφίες:

Ελένη Χατζίδου φόρεμα

Ετεοκλής Παύλου σύζυγος Χατζίδου μωρό

Ελένη Χατζίδου τραγουδίστρια Ετεοκλής Παύλου

Ετεοκλής Παύλου Ελένη Χατζίδου μωρό

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου