GNTM - αποκλειστικό: Το σοβαρό τροχαίο της Σπυρούλας Κάιζερ! Τράκαρε με μοτοσυκλέτα! Παραλίγο να πεθάνει ο οδηγός...

Η ιστορία που αποκάλυψε μόνο στο Youweekly.gr!

GNTM - αποκλειστικό: Το σοβαρό τροχαίο της Σπυρούλας Κάιζερ! Τράκαρε με μοτοσυκλέτα! Παραλίγο να πεθάνει ο οδηγός...

Το σοβαρό τροχαίο της Σπυρούλας Κάιζερ! Τράκαρε με μοτοσυκλέτα! Παραλίγο να πεθάνει ο οδηγός... Αποκλειστικό υλικό από την πρώην παίκτρια του GNTM!

Δροσερή και έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό τόσο για το μόντελινγκ όσο και για την υποκριτική... Η Σπυρούλα Κάιζερ, λίγο μετά την αποχώρησή της από το «GNTM», αποκαλύπτεται στο YOU μιλώντας για τους παιδικούς τσακωμούς που άφησε πίσω της, για τους δύο μεγάλους έρωτες που έζησε και για τα δύο μεγάλα ατυχήματα από τα οποία επέζησε.

Κάιζερ GNTM


Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό YOU


Συναντιόμαστε κοντά στο κέντρο της πόλης, ο κόσμος την αναγνωρίζει αμέσως και εκείνη χαρίζει το χαμόγελό της σε όλους. Όπως δηλώνει, τα έχει βρει πλέον με τον εαυτό της και δεν φοβάται το κοινό, ούτε την κριτική, έχοντας ως μέντορα στο θέατρο την Τάνια Τρύπη. Εμείς ξεκινάμε το ταξίδι μας από την Κύπρο, απ' όπου κατάγεται, με ενδιάμεσους σταθμούς το Λονδίνο, τις ΗΠΑ, αλλά και το σπίτι του «GNTM».

Αποκλειστικό Κάιζερ Σπυρούλα

Ο πατέρας σου σού έχει πει ιστορίες από τον πόλεμο του '74;

Σπυρούλα Κάιζερ: Μετά το GNTM τα άσχημα νέα της χτύπησαν την πόρτα!

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Τούρκους, αλλά σέβομαι αυτά που πέρασε ο πατέρας μου. Ήταν τότε 11 χρόνων και είχε ζήσει πολύ έντονα τον πόλεμο, γιατί όλη του η οικογένεια έμενε στην Κερύνεια. Τους κυνηγούσαν, έτρεχαν και άκουγαν τις βόμβες που έπεφταν, κρύβονταν στα υπόγεια και περνούσαν πολύ δύσκολα.

Από τότε έχει πάει στην Κερύνεια για να δει το σπίτι του;

Είχαμε πάει όταν ήμουν πιο μικρή. Έβλεπα ότι βούρκωνε βλέποντας το σπίτι που μεγάλωσε και του το πήραν. Νομίζω ότι έχει πολύ έντονες αναμνήσεις από τότε, όπως και ο θείος μου, που είχε γράψει βιβλίο γιατί ήταν αιχμάλωτος των Τούρκων.

Είσαι μοναχοπαίδι;

Όχι, είμαστε τρία κορίτσια και μία η μαμά. Τιμή του μπαμπά να έχει τέσσερις γυναίκες στο σπίτι (γέλια).

Είχατε κάνει κόμμα οι γυναίκες μεταξύ σας;

Με τις αδερφές μου τα λέμε όλα. Όσο μεγάλωνα ερχόμουν πιο κοντά με τη μαμά μου και καταλάβαινα ότι είναι εκεί για μένα. Η μεσαία μου αδερφή, η Χριστιάννα, είναι πιο κοντά στον μπαμπά μου, ενώ η μεγάλη μου αδερφή, η Έλενα, συμβουλεύει εμένα.

Τι θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια στην Κύπρο;

GNTM τροχαίο

Ήταν δύσκολα, γιατί ήμουν ένα πολύ ζωηρό παιδί. Έπαιρναν τη μαμά μου τηλέφωνο επειδή ήμουν αντιδραστική. Ήθελα αγάπη και αν δεν την έπαιρνα τσακωνόμουν, φώναζα, ερχόμουν και στα χέρια, περισσότερο με τα αγόρια, και επειδή ήμουν γεροδεμένη με φοβόντουσαν.

Υπήρχε κάποιο περιστατικό που αποδυνάμωσε την πίστη σου;

Ναι είχαμε ένα σοβαρό τροχαίο στην Κύπρο. Οδηγούσα με δυο φίλες μου και σε μια στροφή μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που πρέπει να έτρεχε με 200. Τρακάραμε πολύ άσχημα, αυτός θα πέθαινε ακόμα τρέχουμε στα δικαστήρια με τις ασφαλιστικές. Ο αστυνομικός που ήρθε μας είπε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ