Νατάσα Θεοδωρίδου: «Πάγωσε» στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι»! Η κίνηση του παρουσιαστή για να την ζεστάνει!

Τι έκανε;

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Πάγωσε» στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι»! Η κίνηση του παρουσιαστή για να την ζεστάνει!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» «πάγωσε» από το κρύο και με μια κίνηση που έκανε ο παρουσιαστής προσπάθησε να την ζεστάνει.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά, σήμερα το μεσημέρι στον ΣΚΑΙ και συζήτησαν για όλα.

Ωστόσο, λόγω της δύναμης του κλιματιστικού που είχαν στο κρύο - καθώς ο παρουσιαστής λόγω της κινητικότητας του ζεσταίνεται - είπε πως έχει πολύ κρύο στο πλατό.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Δείτε την 25χρονη κούκλα κόρη της!

Έτσι, για να την ζεστάνει ο Νίκος Μουτσινάς σηκώθηκε από την θέση του πήρε μια ζακέτα και της την έδωσε.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κόρη της μεγάλωσε και έγινε κουκλάρα! Τις είδαμε πλάι πλάι και μοιάζουν πολύ!

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου μεγάλωσε και έχει γίνει κουκλάρα. Την είδαμε πλάι πλάι με την μητέρα της και μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Τη Χριστιάνα με τον πρώτο της σύζυγό Τάκη Μπέτα, ενώ την Ανδριάννα που από το γάμο της με τον γνωστό πλαστικό Ανδρέα Φουστάνο.

Μπορεί, πρόσφατα να χώρισε από τον επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη, ωστόσο δεν χάνει το χαμόγελο της, καθώς έχει πολλά όμορφα πράγματα για να χαίρεται, όπως τα γενέθλια της κόρης της.

«Αστέρι μου ομορφο και μοναδικό να σε χαιρομαι…να είσαι ευτυχισμένη και γεμάτη υγεία..γελια και όμορφες στιγμές..τα χρόνια που έρχονται να είναι πολλά,καλά και να κατακτάς τις κορυφές σου ..να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ένας φάρος φωτεινός που με βοήθησες να φτάσω έδω που είμαι γιατί μαζί σου ξεκίνησα αυτό το ταξίδι..και μπορείς να αγγίξεις όλα σου τα όνειρα… @bettak είσαι το φως μου» έγραψε η Νατάσα κάτω από την φωτογραφία τους που δημοσίευσε στο Instagram.

Νατάσα Θεοδωρίδου κόρη