Μέγκι Ντρίο: Μίλησε «ανοιχτά» για τις δύσκολες ώρες που πέρασε! «Με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά»!

«Είσαι λίγη για μένα και είσαι...»!

Μέγκι Ντρίο: Μίλησε «ανοιχτά» για τις δύσκολες ώρες που πέρασε! «Με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά»!

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε «ανοιχτά» για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά»!

Η όμορφη παρουσιάστρια του Open και πρώην παίκτρια του GNTM βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», στον AlphaTv και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, σε ηλικία 13 ετών.

Στο σχολείο δεχόταν bullying για την καταγωγή της και αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να τελειώσει το Λύκειο μέσω ίντερνετ. Μέγκι Ντρίο: Δύσκολες στιγμές για την υγεία της! "Δεν είμαι καθόλου καλά!"

Είπε χαρακτηριστικά:

«Έζησα το bullying σε μεγάλο βαθμό, στην τρίτη λυκείου σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο. Με έδειχναν, είχα μείνει μόνη μου, δεν με έκαναν παρέα επειδή ήμουν από τη Αλβανία. Ένιωθα πολύ δυστυχισμένη. Έλεγα στη μητέρα μου μήπως δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε από την Αλβανία. Αλλά ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου.

Ολοκλήρωσα το σχολείο μέσω ίντερνετ γιατί δεν ήθελα να βλέπω τους συμμαθητές μου. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που περνούσα. Τα κοριτσάκια στο σχολείο, στο διάλειμμα, θέλουν να είναι με τα κοριτσάκια κι εγώ ήμουν συνήθως μόνη μου, πάντα».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Στο GNTM υπήρξαν κοπέλες που έλεγαν για μένα “τι κάνει η Αλβανίδα εδώ;”. Έχω χωρίσει εδώ και 2.5 χρόνια. Με τον πρώην σύντροφό μου, στην τελευταία μας κουβέντα μου είπε δύο λόγια που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μου είπε “είσαι λίγη για μένα και είσαι και Αλβανίδα, οπότε παλιό Αλβανίδα πήγαινε πίσω στη χώρα σου”. Αυτό με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά».

Επιπλέον μίλησε για την κατάσταση της υγείας της ξαδέρφης της που παρέμεινε για 18 ώρες εγκλωβισμένη στα συντρίμμια ενός μαγαζιού στο οποίο ψώνιζε την ώρα που χτύπησε ο φονικός σεισμός τη γειτονική Αλβανία.

Η ίδια περιέγραψε τις ώρες αγωνίας που μεσολάβησαν όσο η ξαδέρφη της δεν έδινε σημεία ζωής έως ότου την εντόπισαν σε κρίσιμη κατάσταση οι διασώστες.

«Για τον σεισμό ενημερώθηκα από τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν κατάλαβα πως ήταν από το σεισμό, γιατί τα κινητά χτυπούσαν κανονικά. Η ξαδέρφη μου ήταν εγκλωβισμένη κάτω από τα ερείπια 18 ώρες. Είναι πρώτη μου ξαδέλφη. Παίρναμε τις φίλες της που ήταν μαζί και κανείς δεν απαντούσε. Οπότε ήταν τρεις οι αγνοούμενες. Τις πρώτες δυο ώρες ήταν σε κώμα. Μετά ξύπνησε.

Εγώ μίλησα και μαζί της λίγο και προσπαθούσε να μου εξηγήσει τι συνέβη. Μου είπε πως όλα τα συντρίμμια έπεσαν στο δεξί της πόδι. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται και ετοιμάζεται για επέμβαση, για να μη χάσει το δεξί της πόδι. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα. Δώσαμε όλοι αίμα. Ακόμη και από το κανάλι προσφέρθηκαν. Οι φίλες της είναι μια χαρά. Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που έστειλε βοήθεια και εγώ λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Μέγκι Ντρίο: Οι πρώτες δηλώσεις για την ξαδέρφη της που αγνοούνταν στο σεισμό της Αλβανίας! (Βίντεο)

Τις πρώτες δηλώσεις για την ξαδέρφη της που αγνοούνταν στα συντρίμμια στο σεισμό της Αλβανίας έκανε η Μέγκι Ντρίο, σήμερα στο «Ευτυχείτε».

Το μοντέλο μάλιστα, έκανε αποκαλύψεις για τον φονικό εγκέλαδο που «χτύπησε» την χώρα με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέχρι ώρας 24 νεκροί.

Όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από το Vandas blog, η ξαδέρφη της Μέγκι Ντρίο αγνοούνταν μετά τον σεισμό που σημειώθηκε.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή στο Open, αποκάλυψε πως την βρήκαν μαζί με φίλες σε ένα μαγαζί που είχε πάει για ψώνια και βρίσκεται σε κόμμα στο νοσοκομείο.