Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο άντρας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της! Στο πρόσωπο του έχει βρει τον ιδανικό...

Είναι καθημερινά μαζί!

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο άντρας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της! Στο πρόσωπο του έχει βρει τον ιδανικό...
News 04.12.2019 14:52

Αυτός είναι ο άντρας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου. Στο πρόσωπο του η παρουσιάστρια έχει βρει τον ιδανικό φίλο.

Δεν είναι μαζί μόνο επαγγελματικά, αλλά και στη ζωή. Η φιλία τους μετράει πολλά χρόνια και στην καθημερινότητα τους είναι αχώριστοι.

Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος έχει επισφραγίσει τη φιλία του με την Σίσσυ Χρηστίδου με μια κουμπαριά, καθώς έχει βαπτίσει τον δεύτερο γιο της τον Mike.

Είναι ο άνθρωπος που την στηρίζει καθημερινά, ενώ πριν λίγες ημέρες στόλισαν μαζί και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της παρουσιάστριας.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην παρέα τους ήταν και η Έλλη Κοκκίνου. Ωστόσο, η φιλία τους έληξε απότομα και η αποκάλυψη έγινε πριν από μερικές εβδομάδες.

Σίσσυ Χρηστίδου: Στόλισε δέντρο με άντρα στο πλευρό της! Δείτε το πρόσωπό του!

Η Σίσσυ Χρηστίδου στόλισε το δέντρο της αλλά δεν ήταν μόνη! Είχε αυτόν τον άντρα στο πλευρό της! Δείτε το πρόσωπό του!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έφερε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της και στόλισε επιτέλους το δέντρο της. Το στιγμιότυπο, δεν μπορούσε να μην το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, στους οποίους αποκάλυψε και ποιος ήταν αυτός που τη βοήθησε να στολίσει!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η καταγωγή της είναι από εκεί που περιμέναμε! Δεν το έκρυψε ούτε λεπτό!

Φυσικά ο βοηθός της Σίσσυς Χρηστίδου δεν ήταν άλλος από τον Παύλο Σταματόπουλο! Οι δυο τους πέρα από φίλοι και συνεργάτες είναι και κουμπάροι αφού ο Παύλος έχει βαφτίσει έναν από τους γιους της παρουσιάστριας.

Μαζεύτηκαν λοιπόν μαμά, νονός και βαφτιστήρι και έντυσαν το σπίτι στα γιορτινά!

Σίσσυ δέντροΧρηστίδου χριστούγεννα!

Σίσσυ Χρηστίδου: Νέα αρχή για τον άντρα που είχε δίπλα της! Στο «κόκκινο» η παρουσιάστρια!

Στο «κόκκινο» είναι η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, με τη νέα αρχή για τον άντρα που είχε δίπλα της! Η ίδια ψάχνει να δει τι θα κάνει....

Φυσικά εγώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr, σας έχω όλο το ρεπορτάζ! Η Σίσσυ, πέρασε μια σεζόν από 40 κύματα, αφού από τη μία είχε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, και από την άλλη είχε και την εκπομπή της, Έλα χαμογέλα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, σάρωσε κανονικά όλη τη σεζόν στην τηλεθέαση, και πήρε το πράσινο φως ώστε να συνεχίσει και φέτος! Βέβαια, η ίδια δεν είχε υπολογίσει κάποιες πολύ σημαντικές παραμέτρους. Μια από αυτές, είναι και η «μεταφορά» του Παύλου Σταματόπουλου, του άντρα που είχε δίπλα της, σε νέα εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η εκπομπή τους μάλιστα, το Καλοκαίρι ΝΟΤ, πήγε τόσο καλά που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τους δώσουν μια δική τους εκπομπή και τη χειμερινή σεζόν! Έτσι, η Σίσσυ έμεινε χωρίς συμπαρουσιαστή.... Η ίδια, ψάχνει να δει πώς θα αναπληρωθεί το κενό και μάλιστα συζητά το ενδεχόμενο ο Πάυλος να μην φύγει τελικά από την εκπομπή, αν και οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να εμποδιστεί. Η δεύτερη εκδοχή λοιπόν, και η πιο πιθανή, είναι στη θέση του Παύλου, να μπει ο Πέτρος Κουσουλός.

Σίσσυ Χρηστίδου: Νέα αρχή για τον άντρα που είχε δίπλα της! Στο «κόκκινο» η παρουσιάστρια!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η δύσκολη μέρα της παρουσιάστριας! Τι σχέση έχει ο Μαραντίνης;

Προσέξτε όμως: Ο Πέτρος, δεν θα μπει ως συμπαρουσιαστής, θα συμπληρώνει απλά την παρέα και θα έχει και την ενημερωτική στήλη στην εκπομπή. Η Σίσσυ επομένως, θα έχει τον πρώτο ρόλο μόνη της, όπως και το μεγαλύτερο βάρος. Το άγχος της είναι στο «κόκκινο», αλλά εμείς είμαστε σίγουρη ότι θα σκίσει και φέτος!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σίσσυ Χρηστίδου: Η εικόνα που αντίκρισε ο γιος της και έβαλε τα κλάματα! Το άλλο «πρόσωπο» της παρουσιάστριας!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η καταγωγή της είναι από εκεί που περιμέναμε! Δεν το έκρυψε ούτε λεπτό!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share