Τζίνα Αλιμόνου: Η εξομολόγησή της σοκάρει! «Μπορεί να χάσω τα παιδιά μου γιατί...»!

Τα είπε όλα!

Τζίνα Αλιμόνου: Η εξομολόγησή της σοκάρει! «Μπορεί να χάσω τα παιδιά μου γιατί...»!

Η εξομολόγηση της Τζίνα Αλιμόνου σοκάρει! «Μπορεί να χάσω τα παιδιά μου γιατί...»!

Η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε με το διαζύγιο της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην ανατροφή τεσσάρων παιδιών.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζίνα Αλιμόνου αναφέρεται στα όσα έζησε κατά την περίοδο του διαζυγίου της.

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις τέσσερα παιδιά. Πολλοί νομίζουν ότι έχω μάγειρες, στρατό από νταντάδες» σχολίασε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή μου μπήκε στο μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά, γιατί οι κατηγορίες ήταν πολύ ακραίες. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα».

Τζίνα Αλιμόνου: Ανοίγει τα "φτερά" της! Αποκάλυψη τώρα για το νέο βήμα στη ζωή της!

Ανοίγει τα "φτερά" της η Τζίνα Αλιμόνου. Αποκάλυψη τώρα για το νέο βήμα στη ζωή του μοντέλου που την κάνει να χαμογελάει ξανά.

Μετά το διαζύγιο της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, με τον οποίο απέκτησε τέσσερα παιδιά, κάνει το πρώτο της επαγγελματικό βήμα.

Με ένα t-shirt και jean παντελόνι, η Τζίνα Αλιμόνου συστήθηκε χθες το απόγευμα στο YouTube, εγκαινιάζοντας με το πρώτο της βίντεο. Η εκπομπή έχει το τίτλο «Good Life by Gina» και διαρκεί πέντε λεπτά. Τζίνα Αλιμόνου: Χαμογελά ξανά! Η ανακοίνωση για το νέο ξεκίνημα...

Στην χθεσινή εκπομπή ασχολήθηκε με την ευζωία και το βίντεο είχε τίτλο «Η ιστορία της καλής μου ζωής». Μίλησε για την μέχρι τώρα ζωή της, ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια στην Σπάρτη. Εξήγησε πως χάρη σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ, που την έστειλε για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και σε πόλεις όπως το Μαϊάμι και το Παρίσι.

Μετά έδειξε τον τρόπο που «έσωσε» τα μαλλιά της από την χρόνια ταλαιπωρία χρησιμοποιώντας το ελαιόλαδο και κάποια άλλα συστατικά.