Χρήστος Μάστορας: Τον «ακύρωσαν» λόγω καιρού! Οι πρώτες δηλώσεις με την Βανδή!

Τι συνέβη;

Χρήστος Μάστορας: Τον «ακύρωσαν» λόγω καιρού! Οι πρώτες δηλώσεις με την Βανδή!

«Ακύρωσαν» τον Χρήστο Μάστορα λόγω του κακού καιρού και έκανε τις πρώτες δηλώσεις μαζί με την Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Οι δυο τραγουδιστές, οι οποίοι συνεργάζονται και στο X-factor ήταν να κάνουν την φωταγώγηση του δέντρου στην πόλη του Βόλου.

Μια ημέρα πριν τον 8ο live του show, ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή μετά από πρόσκληση του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, βρέθηκαν στην πόλη όπου εκτός της φωταγώγησης θα τραγουδούσαν διασκεδάζοντας το κοινό.

Ωστόσο, μπορεί η φωταγώγηση να έγινε, αλλά η συναυλία ακυρώθηκε λόγω καιρού.

Χρήστος Μάστορας: «Έκλεισε» στόματα! Η απάντηση για τις «Μέλισσες» και την διάλυση τους!

Ο Χρήστος Μάστορας «έκλεισε» με την απάντηση του για τις «Μέλισσες» και τις φήμες που έχουν βγει για την διάλυση του συγκροτήματος.

Ο τραγουδιστής με τα υπόλοιπα μέλη, μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και αναφέρθηκαν στο περιστατικό.

«Είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ. Έχουμε περάσει 10 χρόνια μαζί με απίστευτες στιγμές και συνεχίζουμε», είπε ο Κώστας Μαυρογένης με τον Χρήστο Μάστορα να συμπληρώνει για την διάλυση τους: «Δε θα υπάρξει κανένα διάλειμμα. Οι Μέλισσες είναι εδώ, συνεχίζουν και αγαπιούνται».

Χρήστος Μάστορας: Ξανά μαζί με την Χριστίνα Παπαδέλλη; Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Είναι ξανά μαζί ο Χρήστος Μάστορας με την Χριστίνα Παπαδέλλη; Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε.

Μπορεί οι φήμες και τα διάφορα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να χωρίζουν, αυτές όμως οι φωτογραφίες έρχονται για να γεμίσουν ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, η είδηση πως ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλλη έχουν χωρίσει «έσκασε» πριν από αρκετούς μήνες. Tο vandas blog είχε αποκλειστικές πληροφορίες για τον χωρισμό τους, ο οποίος ήταν επεισοδιακός.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας μετά τον χωρισμό είχαμε δει πως δεν την ακολουθεί στο Instagram.

Ωστόσο, ερωτηματικά όπως είπαμε γέμισε η εμφάνιση της πρώην παίκτριας του «My style rocks» στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας. Μπορεί να μην πόζαραν μαζί, ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού και οι δυο είναι πρόσωπα που θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χριστίνα Παπαδέλλη

Χρήστος Μάστορας

Αθήνα Box