Πέγκυ Ζήνα: Εάν δεν έχει αυτό δε βγαίνει στη σκηνή! Είναι το "φυλαχτό" της!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Πέγκυ Ζήνα: Εάν δεν έχει αυτό δε βγαίνει στη σκηνή! Είναι το

Η Πέγκυ Ζήνα δε δίστασε και αποκάλυψε πως εάν δεν το έχει αυτό δε βγαίνει με τίποτα στη σκηνή! Είναι το πιο ξεχωριστό "φυλαχτό" της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ποιο είναι το απόλυτο γούρι της κάθε φορά πριν εμφανιστεί στη σκηνή και συγκεκριμένα πριν από κάθε μεγάλη πρεμιέρα της.

Έτσι όπως αποκάλυψε το φυλαχτό της δεν είναι άλλο από την κόρη της, η οποία της δίνει ένα φιλάκι κάθε φορά πριν βγει να τραγουδήσει!

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Πέγκυ Ζήνα έχει μιλήσει για την αδυναμία της στην κόρη της αλλά και για το παρατσούκλι που της έχει βγάλει!

«Γούρι έχω την ευχή της κόρης μου. Κάθε φορά τη βάζω να μου δώσει ένα φιλάκι στο λαιμό και μου πάνε όλα καλά. Και φυσικά κάνω τον σταυρό μου πριν βγω».

Μάλιστα δε δίστασε να σχολιάσει και το αν θα βοηθήσει την κόρη της σε περίπτωση που θελήσει να κάνει καριέρα στο τραγούδι λέγοντας:

«Θα κάνω οτιδήποτε μου πει έτσι κι αλλιώς, και θα είμαι στα όνειρά της δίπλα της».

Πέγκυ Ζήνα: «Αν φύγω από την ζωή θα ήθελα...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση της!

Συγκινεί με την εξομολόγηση της η Πέγκυ Ζήνα. «Αν φύγω από την ζωή θα ήθελα...», είπε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για τα επαγγελματικά της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έντονη διαφωνία που είχε με την Βίκυ Μοσχολιού για τη διασκευή του τραγουδιού «Άνθρωποι μονάχοι».

Καλεσμένη στην εκπομπή βρέθηκε και η Σμαράγδα Καρύδη!

«Εγώ είναι γνωστό πόσο αγαπώ τη Βίκυ. Το θέμα θεωρώ πως έχει κλείσει γιατί δεν έδωσα εγώ συνέχεια. Δέσαμε τρία είδη μουσικής σε μια εμφάνιση. Το τραγούδι δεν αλλοιώθηκε. To κάναμε με πολύ αγάπη στα MAD. Oι rap στίχοι ήταν για τους άστεγους, όταν το άκουσε ο Σπανός συγκινήθηκε όπως κι εγώ. Εγώ στις ζωντανές μου εμφανίσεις δεν το λέω ποτέ έτσι το κομμάτι.

Ό,τι και να ειπώθηκε αν γίνει κάτι για μένα, αν εγώ μεγαλώσω, φύγω από τη ζωή και δεν της αρέσει της Ηλέκτρας, δε θα ήθελα κανένας να θυμώσει κανείς μαζί της. Το λέω πολύ γλυκά. Δε μπόρεσα να κρατήσω κακία καθόλου στην οικογένεια της Βίκυς» είπε, μεταξύ άλλων, η Πέγκυ Ζήνα.