Γιώργος Λιάγκας: «Ξέσπασε» στην εκπομπή - «Αυτό που είπε η γυναίκα...»!

Τι συνέβη;

Γιώργος Λιάγκας: «Ξέσπασε» στην εκπομπή - «Αυτό που είπε η γυναίκα...»!

«Ξέσπασε» σήμερα στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας. «Αυτό που είπε η γυναίκα...», είπε μεταξύ άλλων με αφορμή μια συνέντευξη που προβλήθηκε.

Ο παρουσιαστής θέλησε να πάρει θέση για τα όσα έχει ακούσει η συνεντευξιαζόμενη του για την δουλειά της, καθώς το τελευταίο διάστημα ασχολείται με το τηλεμάρκετινγκ.

Ο λόγος για την Μαίρη Μηλιαρέση η οποία δήλωσε: Μια παρουσιάστρια, που έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση, γιατί να κάνει τηλεμάρκετινγκ;” αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος με την Μαίρη Μηλιαρέση να απαντάει με ειλικρίνεια. “Ρε φίλε, συγνώμη, αυτό το βλέπω και το διαβάζω σε διάφορα σχόλια στα social media… Που κατάντησε η Μηλιαρέση να κάνει τηλεμάρκετινγκ… Έλεος ρε παιδιά, η δουλειά δεν είναι ντροπή! Δηλαδή και σκάλες να σου πουν να σφουγγαρίζεις, δουλειά είναι! Θα μπορούσα να είχα μετανιώσει που σταμάτησα την τηλεοπτική μου πορεία τότε που με παρακαλούσαν να κάνω το πρωινό του Mega μετά το Ρουκ Ζουκ. Είχα όμως το μωρό, δεν γινόταν να το παρατάω. Όταν βγεις από την τηλεόραση είναι πολύ δύσκολο να εισχωρήσεις ξανά. Το βίωσα στο πετσί μου»

Στο σημείο αυτό σημειώσουμε πως ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και το ΕΣΡ.

Μετά την προβολή των δηλώσεων της ο Γιώργο Λιάγκας «ξέσπασε» λέγοντας:

«Έχω πολλά πράγματα να πω. Πάμε λίγο στο επαγγελματικό. Αυτό που είπε όμως η γυναίκα ότι της κάνουν αρνητικά σχόλια που κάνει τηλεμάρκετινγκ, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή! Καμία δουλειά! Εάν αυτή τη στιγμή δεν έχει άλλες προτάσεις γιατί να μην πάει να κάνει τηλεμάρκετινγκ, δεν το καταλαβαίνω. Επίσης είπε μια μεγάλη αλήθεια… Αν βγεις για τα καλά από την τηλεόραση, είναι δύσκολο να ξαναμπείς. Αυτό είναι αλήθεια που λέει η Μαίρη, παιδιά και συμβαίνει στην Ελλάδα. Στην Αμερική δεν συμβαίνει. Υπάρχουν παρουσιαστές που είναι 60, 70 χρονών και είναι φρέσκοι, μοντέρνοι και τα κανάλια τους θεωρούν δεδομένους»είπε μεταξύ άλλων.

Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα! «Έχουν ψωνιστεί...»!

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα στην εκπομπή του και είπε μεταξύ άλλων: «Έχουν ψωνιστεί...»!

Ο γνωστός παρουσιαστής σήμερα στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ με αφορμή ένα ρεπορτάζ της συναδέλφου του, Κλεοπάτρα Πατλάκη, άνοιξε «πυρ».

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος παρουσίασε τρεις ανθρώπους που έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή του νέου reality του Open «Δικαστήριο μόδας».

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα ήταν και η influencer και fashion blogger Έλενα Γαλίφα.

Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα! «Έχουν ψωνιστεί...»!

Με αφορμή αυτή την αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε για τους influencers και τις απαιτήσεις που έχουν.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η κοπέλα κατάφερε γιατί είναι άξια και ικανή να ξεχωρίσει πραγματικά και να πάει διακοπές σε όλο τον κόσμο τζάμπα. Εδώ το καλοκαίρι μάζωξε τις ξένες influencers στην Μύκονο και την Σαντορίνη τζάμπα και μου έλεγε η Έλενα το τι παραξενιές έχουν επειδή είναι influencers και έχουν 300.000 followers. Οι παραξενιές του τελευταίου influencer δεν συγκρίνονται με τις παραξενιές του πρώτου star. Η Μενεγάκη που είναι η πρώτη star στην Ελλάδα, που δεν έχει παραξενιές την έβλεπα το καλοκαίρι στο Μεγανήσι απλή, με την τσάντα της, με τα παιδιά της, με την παντόφλα της και λοιπά. Οι influences θέλουν στο top ξενοδοχείο. Έχουν ψωνιστεί, να το προσέξουν».