GNTM: «Βόμβα» με την διπλή αποχώρηση! Τους ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά ότι...

Ποιες λένε αντίο;

GNTM: «Βόμβα» με την διπλή αποχώρηση! Τους ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά ότι...

«Βόμβα» είναι με την διπλή αποχώρηση στο GNTM το spoiler που «έσκασε». Τους ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά πως έχουν την χειρότερη φωτογραφία.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα μοντέλα και δίνουν «μάχη» για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό και να είναι νικήτριες του φετινού ριάλιτι. Μια όμως θα καταφέρει να κερδίσει.

Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας και της Ελευθερίας, ακόμη μια... διπλή αποχώρηση πρόκειται να ταράξει τα νερά μέσα στο σπίτι.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε η Βίκυ Καγιά ανακοινώνει πως δυο κορίτσια πρέπει να φύγουν από το παιχνίδι, καθώς δεν τα πήγαν καλά στην δοκιμασία.

Έτσι, σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει τα δυο αυτά κορίτσια είναι η Πόπη και η Κωνσταντίνα.

GNTM - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με το τηλεοπτικό "παιδί" της Βίκυς Καγιά!

Ραγδαίες εξελίξεις με το τηλεοπτικό "παιδί" της Βίκυς Καγιά, το παιχνίδι GNTM δηλαδή! Στο Youweekly.gr ήρθε έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Νέες πληροφορίες έφτασαν για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα project που βρίσκονται φέτος στην ελληνική τηλεόραση και θα σας τις μεταφέρω όλες πρώτη μέσα από το Vanda's blog, όπως πάντα φυσικά!

Δεν θα σας κρατήσω καθόλου σε αγωνία και θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου! Όπως μου μετέφερε πηγή μου μέσα από το κανάλι οι ιθύνοντες του σταθμού σε συνεννόηση με την παρουσιάστρια αποφάσισαν να μην επεκταθούν τα επεισόδια του παιχνιδιού!

GNTM: Spoiler βόμβα! Πότε θα αποχωρήσει η Σπυρούλα;

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι υπεύθυνοι του STAR είναι τόσο ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του ριάλιτι μοντέλων στην prime time που δεν βρίσκουν το λόγο να εμφανίσουν ένα εξτρά επεισόδιο μέσα στην εβδομάδα! Το ριάλιτι αναμένεται να διατηρήσει τις ώρες και τις ημέρες μετάδοσής του μέχρι και τον Δεκέμβρη που θα μπει στην τελική ευθεία!

Ο τελικός μάλιστα θα γίνει γύρω στις 20 Δεκεμβρίου, όπως το σκέφτονται τώρα...