Αντώνης Ρέμος: Εξομολόγηση σοκ! «Το πόκερ είναι η ψυχανάλυση μου»!

Μίλησε ανοιχτά για όλα!

Αντώνης Ρέμος: Εξομολόγηση σοκ! «Το πόκερ είναι η ψυχανάλυση μου»!

Ο Αντώνης Ρέμος έκανε μία εξομολόγηση σοκ σχετικά με αυτό που τον χαλαρώνει περισσότερο! «Το πόκερ είναι η ψυχανάλυση μου»!

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη και μίλησε μπροστά σε σπουδαστές δημοσιογραφίας για άγνωστες πτυχές της πολύχρονης καριέρας του αλλά και για τη σχέση του με το πόκερ.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο τραγουδιστής είχε βραβευθεί για την προσφορά του στο τραγούδι, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ.

«Επειδή τραγουδάω και επειδή σας αρέσουν τα τραγούδια που λέω δεν σημαίνει ότι σας ανήκω κιόλας. Είναι μια αλήθεια αυτό και θεωρώ ότι τους καλλιτέχνες πρέπει να τους αγαπάμε γι' αυτό που κάνουν. Τώρα, εδώ στην Ελλάδα αλλά και σε άλλα μέρη της γης, θέλουν να αγαπήσουν και την προσωπικότητα του καλλιτέχνη και συμφωνώ ότι πρέπει να παίζει ένα ρόλο» σχολίασε ο τραγουδιστής, σχετικά με το ρόλο που έχει ο καλλιτέχνης σήμερα ενώ συνέχισε εξιστορώντας ένα συμβάν από τα πρώτα χρόνια του στο τραγούδι:

«Στα Αηδονάκια που ήταν μια ταβέρνα στον Λαγκαδά το 1987, εκεί πήγαινα και εγώ στις πρόβες, με άκουγαν τα αφεντικά και μου έλεγαν, πιτσιρίκο καλός είσαι, δεν έρχεσαι και εσύ μαζί μας; Αλλά Αντώνη, να πας να αγοράσεις ένα καλό πουκάμισο. Να το φοράς για να λες και κάνα - δυο τραγούδια. Έχεις καλή φωνή!».

Όσο για το πόκερ σχολίασε: «Το πόκερ για εμένα είναι ψυχανάλυση. Τα τουρνουά πόκερ τα θεωρώ συνεδρίες που ανταλλάσουμε ψυχολογικά τεστ ο ένας με τον άλλο. Εγώ χαλαρώνω με αυτό τον τρόπο. Δεν θα ήθελα ποτέ όμως να είμαι ένα παράδειγμα προς μίμηση και να πω ότι το πόκερ είναι καλό. Με τον τζόγο δεν έγινε ποτέ κανένας πλούσιος».

Αντώνης Ρέμος: Στην πιο τρυφερή στιγμή με την μικρή Ελένη! Η φωτογραφία έκπληξη!

Στην πιο τρυφερή στιγμή με την μικρή Ελένη, την κόρη του απαθανατίστηκε ο Αντώνης Ρέμος. Η φωτογραφία έκπληξη που ανάρτησε.

Ο τραγουδιστής έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη και αυτές τις ημέρες που είναι κλειστά τα σχολεία στο πλευρό του βρέθηκε η οικογένεια του.

Μπαμπάς και κόρη σήμερα, παρακολούθησαν την παρέλαση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διαμένει και θέλησε να μοιραστεί στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

Αντώνης Ρέμος: Έγινε ο κακός χαμός με τον τραγουδιστή! Κραυγές και πανδαιμόνιο! (Βίντεο)

Μπαμπάς και κόρη πόζαραν μαζί στο φακό και στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Αντώνης Ρέμος έγραψε: «Μια τέτοια μέρα θα θελα να δανειστώ τους στίχους από ένα τραγούδι της αγαπημένης μου Χαρούλας ‘έλα αγάπη μου έλα, να κάνουμε έναν Έλληνα ακόμα! Χρόνια πολλά σε όλους».

Αντώνης Ρέμος: Στην πιο τρυφερή στιγμή με την μικρή Ελένη! Η φωτογραφία έκπληξη