Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λάκης Λαζόπουλος: Μιλάει «ανοιχτά» για τον θάνατο που τον «τσάκισε» και τον δύσκολο αγώνα που έδωσε μαζί με την γυναίκα του!

«Η Τασούλα ήξερε...»!

Λάκης Λαζόπουλος: Μιλάει «ανοιχτά» για τον θάνατο που τον «τσάκισε» και τον δύσκολο αγώνα που έδωσε μαζί με την γυναίκα του!
News 05.12.2019 08:24

Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει «ανοιχτά» για τον δύσκολο αγώνα που έδωσε μαζί με την γυναίκα του, αλλά και για τον θάνατο της που τον «τσάκισε»!

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2night show» και αναφέρθηκε σε όλα όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα!

Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση για τον Λάκη Λαζόπουλο μετά τον θάνατο της αγαπημένης του, Τασούλας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βιβλίο που γράφει για όσα πέρασε τα τρία χρόνια που η Τασούλα του έδινε τη μάχη της με τον καρκίνο.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Γράφω ένα βιβλίο… Είναι αυτά που έζησα αυτή την περίοδο και που θεωρώ ότι ίσως θα είναι χρήσιμα για κάποιον άνθρωπο που ζει δίπλα σε έναν άνθρωπο ή που περνάει αυτό… Νιώθω ότι έτσι κάπως θα μάθουν αυτά που έμαθα κι εγώ. Όταν βρεθείς τρία χρόνια να ακούς τόσες πληροφορίες, να είσαι όλη μέρα στα τηλέφωνα με γιατρούς, όλη αυτή την ένταση σε ένα καινούργιο και δύσκολο αγώνισμα, μαθαίνεις πράγματα που καλό είναι να μην μείνουνε έτσι όπως υπάρχουν μέσα μου. Πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να το κάνω. Ο τίτλος θα είναι “Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου”.

Θα είναι γύρω στις 200 σελίδες, θα έχει και εικόνες μέσα όλα αυτά που βλέπεις κανείς… Όταν παίρνεις μια εικόνα ενός κακού πράγματος και προσπαθείς να την αποτυπώσεις μέσα στο μυαλό σου, τι είναι αυτό που σου δείχνουν; Και αυτή η ένταση που μεταφέρεται την ώρα που βλέπεις μια εξέταση και παρακολουθείς τους γιατρούς να παγώνουν… Αυτό το αίσθημα μπορείς να το δεις και σε μια εικόνα που αποτυπώνεται μετά κι όμως μια τόσο μικρή εικόνα ξαφνικά σου αλλάζει όλη τη ζωή. Έρχεται κάτι από μέσα να σου δείξει ότι μπορεί να σου διαλύσει το έξω σε ένα δευτερόλεπτο.

Η Τασούλα ήξερε την αλήθεια για την υγείας της από τη πρώτη στιγμή. Με την αλήθεια θα παλέψεις, με το ψέμα χάνεις».

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το "μυστικό" μέρος που επισκέπτεται μετά τον θάνατο της γυναίκας του!

Αυτό είναι το "μυστικό" μέρος που επισκέπτεται ο Λάκης Λαζόπουλος μετά τον θάνατο της γυναίκας του! Όπως ο ίδιος λέει, αποτελεί το προσωπικό του ησυχαστήριο!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, χωρίς ενδοιασμούς!

Λάκης Λαζόπουλος: Η απίστευτη απάντηση για το βάρος ηθοποιού! "Έρχονται και μου λένε..."

Πες μου τι σε γλυκαίνει και τι σε μαλακώνει;

«Η Πάρος. Το σπίτι μου εκεί. Τα ξεχνάω όλα μόλις βρίσκομαι εκεί και το προσπαθώ να συμβαίνει όσο πιο συχνά γίνεται... Ηρεμώ, χαλαρώνω, γράφω, ζωγραφίζω, βλέπω φίλους».

Θα μπορούσες να ζήσεις για πάντα εκεί;

«Άνετα! Αν δεν είχα θέατρο, θα το έκανα».

Εκεί έχεις προχωρήσει και ένα άλλο βιβλίο που αφορά την πορεία σου μέχρι σήμερα και όσα έζησες και έπαθες στο σανίδι, Λάκη..

«Έχω προχωρήσει πολύ, αλλά θέλω να είμαι ήρεμος για να το βγάλω, μια και θα φέρει... αναταραχές με τις αλήθειες που γράφω».

Γράφεις τα πράγματα με το όνομα τους;

«Αλλιώς δεν έχει νόημα και το ξέρεις. Θα ενοχλήσει πολλούς το βιβλίο αυτό. Κυρίως αυτούς που τους ενοχλεί η αλήθεια», είπε στη Real.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λάκης Λαζόπουλος: Συγκλονίζει η κίνηση στην μνήμη της γυναίκας του! Ετοιμάζεται να...

Λάκης Λαζόπουλος: «Σπάει» την σιωπή του μετά τον θάνατο της γυναίκας του! Η αποκάλυψη του συγκινεί!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share