Γάμος - βόμβα: Διάσημη ηθοποιός μόλις αρραβωνιάστηκε! Η φωτογραφία με το μονόπετρο!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Γάμος - βόμβα: Διάσημη ηθοποιός μόλις αρραβωνιάστηκε! Η φωτογραφία με το μονόπετρο!

Ένας γάμος «βόμβα» έσκασε στην showbiz, με διάσημη ηθοποιό να μας δείχνει την φωτογραφία με το μονόπετρό της! Μόλις αρραβωνιάστηκε και το μοιράζεται με όλους!

Όπως αναφέρει η Daily Mail η ηθοποιός "έχει ήδη κερδίσει το Όσκαρ της, αλλά τώρα έχει κάτι ακόμα πολύτιμο! Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων από την αγάπη της".

Ο λόγος για την Emma Stone και τον Dave McCary. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016, όταν η Emma Stone παρουσίαζε το Saturday Night Live, και εκείνος ήταν σεναριογράφος!

γάμος βόμβα μονόπετρο

Οι δυο τους έπειτα από δυο χρόνια σχέσεις είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα! Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ δεν μπόρεσαν να κρατήσουν κρυφό το γεγονός και το μοιράστηκαν με την πιο γλυκιά φωτογραφία!

ηθοποιός αρραβωνιάστηκε

Να θυμίσουμε πως ακόμη ένα λατρεμένο ζευγάρι της showbiz, παντρεύτηκε πρόσφατα έπειτα από 10 χρόνια σχέσεις και εξέπληξαν τους πάντες!

Γάμος βόμβα στην showbiz! Η πρόταση υπερπαραγωγή με το πανάκριβο μονόπετρο!

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz αρραβωνιάστηκε και η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να μην πει το ναι, αφού η πρόταση γάμου έγινε με ένα μονόπετρο υπερπαραγωγή!


Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ , που κατά την διάρκεια των διακοπών τους στις Μπαχάμες πήραν την μεγάλη απόφαση! Διαβάστε παρακάτω...


Μάλιστα, η 49χρονη τραγουδίστρια μας έδειξε μέσω Instagram καρέ-καρέ, πώς ο Άλεξ Ροντρίγκεζ της έκανε την πρόταση γάμου.


Αξιοσημείωτο είναι ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι αχώριστοι από τον Φεβρουάριο του 2017 που άρχισαν να βγαίνουν, ενώ η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

jennifer-lopez-arraboniastikejennifer-lopez-arraboniastike1jennifer-lopez-arraboniastike3jennifer-lopez-arraboniastike4

Γάμος «βόμβα» στην showbiz! 3 χρόνια μετά τον χωρισμό του ντύνεται και πάλι γαμπρός!

Ένας γάμος «βόμβα» έσκασε στην showbiz! Και πάλι γαμπρός ντύνεται 3 χρόνια μετά τον χωρισμό του!

Πριν τρία χρόνια έβαλε τέλος στον έγγαμο βίο του με πασίγνωστη τηλεπερσόνα, τελικά όμως αποφάσισε να φορέσει ξανά το γαμπριάτικο κουστούμι του!

Ο λόγος για τον διάσημο μπασκετμπολίστα Λαμάρ Οντομ, ο οποίος φαίνεται ότι δεν πτοείται κι έτσι θα ανταλλάξει και πάλι όρκους αιώνιας πίστης με τη νέα του σύντροφο, Μία.

Λαμάρ Οντομ παντρεύεται

Πασίγνωστη ηθοποιός ερωτικών ταινιών παντρεύτηκε! Αυτός είναι ο σύζυγός της!

Ο γνωστός αθλητής δημοσίευσε φωτογραφία τους στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία ποζάρουν με χαμόγελα και χαρά και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σας παρουσιάζω τη νέα μου αρραβωνιαστικιά».

Μάλιστα, της έχει κάνει ήδη την πρόταση γάμου παρά το ότι είναι μαζί μόλις 3 μήνες!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

γάμος μπασκετμπολίστας χωρισμός