Γιώργος Λιάγκας: «Κάγκελο» οι συνεργάτες του! Τους την "είπε" στον αέρα - «Εγώ έχω το πρόβλημα, εσείς...»!

Αναφέρθηκε στην επίθεση που έγινε στο σπίτι του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Κάγκελο» οι συνεργάτες του! Τους την

«Κάγκελο» έμειναν οι συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα σήμερα στην εκπομπή του. Τους την "είπε" στον αέρα. «Εγώ έχω το πρόβλημα, εσείς...», είπε μεταξύ άλλων.

Ο παρουσιαστής παρατήρησε σήμερα πως το κλίμα στο πλατό ήταν υποτονικό, με αποτέλεσμα να τους το πει για να ανεβάσουν λίγο την ψυχολογία τους.

Έμμεσα αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του από τον Ρουβίκωνα, με αφορμή τα σχόλια του για την εκσπερμάτιση φοιτητή στην πλάτη φοιτήτριας, στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

«Μου έχετε πέσει λίγο και είστε λίγο υποτονικοί. Πάμε λίγο να ανέβουμε καταρχήν. Εγώ έχω το πρόβλημα, εσείς μου είστε πεσμένοι. Αντί να με ανεβάσετε λίγο που έχω θέματα, είστε εδώ μες στην κατάθλιψη. Ανεβείτε λίγο να με ανεβάσετε κι εμένα».

Γιώργος Λιάγκας - σκάνδαλο: Παραίτηση "βόμβα" συνεργάτη του στον ΣΚΑΙ; Όλη η αλήθεια!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Γιώργο Λιάγκα και το σκάνδαλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την εκπομπή του! Δήλωσε συνεργάτης του παραίτηση στον ΣΚΑΙ; Όλη η αλήθεια μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Οι νέες πληροφορίες κάθε μέρα σκάνε σα μικρές βόμβες στον τηλεοπτικό χώρο με τον χαμό που έχει προκληθεί γύρω από το Μεσημέρι ΣΚΑΙ! Η ΕΣΗΕΑ και το ΕΣΡ δεν έχουν πάρει ακόμα τις αποφάσεις του αλλά στο γραφείο του Youweekly.gr έφτασε μια φήμη που είναι πολύ δυσάρεστη και εννοείται θα σας την μεταφέρω αποκλειστικά μέσα από το Vanda's blog!

Φήμες θέλουν την Ελεάννα Τρυφίδου - την αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου - να υπέβαλλε την παραίτησή της αλλά δεν έχει δεχτεί από την διοίκηση του σταθμού!

Αποχώρηση Τρυφίδου από ΣΚΑΙ

Γιώργος Λιάγκας: Πέταξε "καρφιά" για το περιστατικό με το ΑΠΘ - «Το "συγγνώμη" πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές»!

Μπορεί οι σχέση της με τον Λιάγκα και όλη την ομάδα να είναι εξαιρετικές αλλά θεωρεί ότι ήταν και δικό της λάθος που συνέβη ότι συνέβη και γι αυτό θέλει να αποχωρήσει, όπως ακούγεται.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μέσα από τον ΣΚΑΙ που θα σας αποκαλύψω στο Youweekly.gr και στο Vandas blog, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η Ελεάννα Τρυφίδου συνεχίζει να βρίσκεται στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα.