Βίκυ Καγιά: «Θάφτηκε» στο χρόνο αυτή η φωτογραφία της! Όταν ξεκίνησε, ήταν πολύ αδύνατη...

Είναι πολύ πιο όμορφη τώρα!

Βίκυ Καγιά: «Θάφτηκε» στο χρόνο αυτή η φωτογραφία της! Όταν ξεκίνησε, ήταν πολύ αδύνατη...

«Θάφτηκε» στο χρόνο αυτή η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά και όταν ξεκίνησε, ήταν πολύ αδύνατη... Αν την δείτε, θα πάθετε σοκ!

Η αγαπημένη μας Βίκυ Καγιά, έχει συμπληρώσει πάνω από 20 χρόνια στη μόδα και στα ΜΜΕ! Μάλιστα χτες, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram από το ξεκίνημά της και μας άφησε άφωνους!

Η Βίκυ Καγιά, την δεκαετία του 1990 έμοιαζε με άλλη αφού όπως θα δείτε είχε πιο σκούρα, σγουρά μαλλιά και ήταν πολύ αδύνατη, όπως όριζε η τάση της εποχής για τα μοντέλα! Το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα, είναι πιο όμορφη από ποτέ και οι εμφανίσεις της, συνεχίζουν να γράφουν ιστορία. Να σας θυμίσουμε κιόλας, εκείνη που έκανε πρόσφατα στο GNTM με το κομψό της φόρεμα...

Δείτε την σχετική φωτογραφία από τα 90's και πείτε μας, δεν είναι πολύ πιο όμορφη τώρα;

Βίκυ Καγιά φωτογραφία

Βίκυ Καγιά: Την είδαμε πάνω στην πασαρέλα και δεν την αναγνωρίσαμε! Με μαύρο φόρεμα και άλλο πρόσωπο!

Πάνω στην πασαρέλα είδαμε την Βίκυ Καγιά και δεν την αναγνωρίσαμε μέσα στο μαύρο φόρεμα της. Τότε, είχε άλλο πρόσωπο και μαλλιά.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της στον χώρο της showbiz ως μοντέλο και συνεργάστηκε με σπουδαίους οίκους μόδας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τα παλιά και συγκεκριμένα από επιδείξεις μόδας όπου έχει λάβει μέρος.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία της από fashion show στο Παρίσι και έδειχνε κούκλα με το μαύρο maxi φόρεμα της με τις διαφάνειες. Ωστόσο, αν βλέπαμε την φωτογραφία χωρίς να δούμε ποιος την ανάρτησε δεν θα την αναγνωρίζαμε εύκολα. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και η Βίκυ Καγιά έχει αλλάξει το χρώμα αλλά και το μήκος των μαλλιών της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram της και σίγουρα θα μείνετε άφωνοι, όπως μείναμε και εμείς όταν την είδαμε! Ιδού λοιπόν:

Βίκυ Καγιά πασαρέλα μαύρο φόρεμα