Baby boom στη showbiz! Κορυφαίος ηθοποιός έγινε πατέρας για πρώτη φορά!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Baby boom στη showbiz! Κορυφαίος ηθοποιός έγινε πατέρας για πρώτη φορά!

Έσκασε κι άλλο baby boom στη showbiz και έχει προκαλέσει χαμό! Αυτός ο κορυφαίος και αγαπημένος ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά πατέρας και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Τα χαρμόσυνα έσκασαν για τον πρωταγωνιστή μιας από τις πιο αγαπημένες σειρές, που καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές μπροστά από τις οθόνες! Με ένα μήνυμά του στο Instagram, καλωσόρισε τον γιο του στο σπίτι και τους συγκίνησε όλους!

Το μήνημά του στο Instagram, μας θυμίζει την ανακοίνωση της γέννησης του δεύτερου παιδιού μιας ακόμα κορυφαίας ηθοποιού, η οποία έγινε επίσης μέσω social media.

Ο λόγος για τον Johnny Galecki ο οποίος διανύει μαζί με τη σύντροφό του, Alaina Meyer την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους! Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά, "The Big Bang Theory".

«Με γεμάτες ευγνωμοσύνη καρδιές καλωσορίζουμε τον υπέροχο γιο μας στον υπέροχο κόσμο. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στήριξη» έγραψε ο ίδιος μετά τη γέννηση του γιου του.

The big bang theory
ηθοποιός έγινε πατέρας

Baby boom! Γνωστή ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά!

Ένα baby boom είχαμε στην showbiz. Γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά για πρώτη φορά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

Μετά από πολλές ώρες τοκετού, ήρθε στον κόσμο το αγγελούδι της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά την αποβολή που είχε.

Baby Boom: Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Μετά από 13 ώρες αναμονής και πόνου οι τεχνητές συσπάσεις τη βοήθησαν και μετά από 33 ώρες που έσπασαν τα νερά γεννήθηκε το μωρό.

Baby boom ηθοποιός

« Atlas Noa, στα 32 χρόνια της ζωής μου πίστευα ότι έχω δει πολλά μέρη, ότι έζησα πολλά πράγματα, ότι γνώρισα πολλούς ανθρώπους και ερωτεύθηκα... έπειτα όμως ήρθες εσύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδέα ότι ήμουν ικανή να αγαπήσω κάποιον τόσο πολύ μέχρι που ήρθες εσύ στη ζωή μου. Ξυπνάω κάθε πρωί (και επίσης κάθε 2-3 ώρες) ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι είσαι δική μου και ότι είμαι δική σου. Θέλω να ξέρεις γλυκό μου κοριτσάκι, ότι ο,τιδήποτε διαλέξεις να είσαι σε αυτή τη ζωή, οποιονδήποτε διαλέξεις να αγαπήσεις, οπουδήποτε θελήσεις να πας, εγώ θα είμαι δίπλα σου. Είμαι ήδη τόσο περήφανη που είμαι η μαμά σου. Υ.Γ Οι μέρες που θα σε ντύνω σαν μπουρίτο και άλλα σνακ , μόλις άρχισαν!». έγραψε η Shay Mitchell στο Instagram.

Γέννησε ηθοποιός