My Style Rocks: Έσκασε το όνομα της παρουσιάστριας! Το αποφάσισε ο ΣΚΑΪ με τον Ατζούν!

Δεν το περίμενε κανείς!

My Style Rocks: Έσκασε το όνομα της παρουσιάστριας! Το αποφάσισε ο ΣΚΑΪ με τον Ατζούν!

Επιτέλους έσκασε μετά από πολλές συζητήσεις! Το όνομα της παρουσιάστριας του "My Style Rocks", το αποφάσισε ο ΣΚΑΪ από κοινού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και θα φέρει ανατροπές.

Το αγαπημένο παιχνίδι μόδας επιστρέφει για την τρίτη σεζόν του και μέχρι τώρα έχει γίνει πολύς λόγος για το πρόσωπο που θα το παρουσιάσει.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, με αυτά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ευαγγελίας Αραβανή να είναι τα επικρατέστερα. Όπως αποκαλύφθηκε ωστόσο μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό», οι συντελεστές της εκπομπής κατέληξαν σε ένα τρίτο όνομα.

Να θυμίσουμε πως μόλις χθες, μια παρουσιάστρια δε δίστασε και αυτοπροτάθηκε για την παρουσίαση του show!

Από τη μεριά του ο ΣΚΑΪ στήριξε την επιστροφή της Ευαγγελίας Αραβανή ενώ ο Ατζούν Ιλιτζαλί ζήτησε να παραμείνει στην παρουσίαση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τελικά οι δύο μεριές κατέληξαν στη λύση της Κατερίνας Στικούδη, ενώ τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή.

My Style Rocks: Το όνομα «βόμβα» που θέλουν να έχει την παρουσίαση!

Αυτό είναι το όνομα «βόμβα» που θέλουν να έχει την παρουσίαση του My Style Rocks. Αν ισχύει ή δώσουν τα χέρια πρόκειται να έχουμε εκπλήξεις.

To show μόδας επιστρέφει στον ΣΚΑΙ και τα ονόματα που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή θα ανάψουν «φωτιές».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ο Στέλιος Κουδουνάρης υπέγραψε για την κριτική επιτροπή, ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία ενώ φαβορί για την παρουσίαση είναι η Δούκισσα Νομικού.

Το τρίτο μέλος που θα ολοκληρώνει την επιτροπή είναι «φωτιά».

Σε συζητήσεις φαίνεται πως είναι η Κάτια Ζυγούλη και αν τελικά πει το «ναι» θα είναι τηλεοπτική «βόμβα».