Βρήκα το πιο trendy cocktail των γιορτών!

Βρήκα το πιο trendy cocktail των γιορτών!

Μόλις έλαβα την πρόσκληση για το party για τα έξι χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας του περιοδικού YOU ήξερα πως η βραδιά της 2ας Δεκεμβρίου θα είναι μια προθέρμανση για τα λαμπερά χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν που με περιμένουν.

Party you

Οι προσδοκίες μου όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν αλλά ξεπέρασαν κάθε φαντασία, όταν είδα πως το ποτό της βραδιάς δεν ήταν άλλο από το Beefeater Pink & Tonic.

Beefeater Pink & Tonic

Από την πρώτη κιόλας γουλιά κατάλαβα πως βρήκα επιτέλους το ποτό που μου ταιριάζει ενώ μετά από λίγα λεπτά συζήτησης με τον barman κατάφερα να μάθω τη μυστική συνταγή του κοκτέιλ: “Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 50 ml Beefeater PINK Strawberry, 100 ml Cherry Tonic ή απλό τόνικ και προσθέτεις στο ποτήρι κομμάτια φρέσκιας φράουλας” ήταν τα λόγια του expert κι εγώ (εννοείται) πως τα συγκράτησα αμέσως! Το Beefeater Pink είναι η νέα εκδοχή του Beefeater London Dry Gin, αφού βασίζεται στην ίδια πολυβραβευμένη συνταγή του Beefeater, με την προσθήκη φυσικής φράουλας, έχει εντυπωσιακό ροζ χρώμα και είναι σούπερ δροσιστικό. Και το πιο σημαντικό; Παράγεται στην καρδιά του Λονδίνου από τον master distiller Desmond Payne, ο οποίος έχει πάνω από 50 χρόνια εμπειρία στην απόσταξη τζιν κι αυτό λέει πολλά!

ποτό