Master Chef: Αυτή η παίκτρια έφτιαξε πιάτο που θα έπρεπε να κερδίσει στο παιχνίδι! Έβαλε καρύδα και μπλε μούρα!

Θέλουμε να το φάμε κολασμένα! Η φωτογραφία από χτες!

Master Chef: Αυτή η παίκτρια έφτιαξε πιάτο που θα έπρεπε να κερδίσει στο παιχνίδι! Έβαλε καρύδα και μπλε μούρα!

Αυτή η παίκτρια από το Master Chef έφτιαξε πιάτο που θα έπρεπε να κερδίσει στο παιχνίδι, στο οποίο έβαλε καρύδα και μπλε μούρα! Το θέλουμε κολασμένα!

Η Ασημίνα από το Master Chef, είναι από τις παίκτριες που ξεχώρισαν πολύ στο reality του Star! Η ίδια, κατάφερε και έφτασε πολύ μακριά, αλλά δεν κέρδισε τον τίτλο.

Όμως, είμαστε σίγουροι ότι αν οι κριτές, έβλεπαν το πιάτο που έφτιαξε, σίγουρα θα κέρδιζε! Η Ασημίνα ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram και μεταξύ άλλων ξεχωρίσαμε την καρύδα και τα μπλε μούρα που έχει βάλει μέσα! Παρόμοιες μαγειρικές ανησυχίες βέβαια, έχει και η «Αμαλία» από το Τατουάζ, που έκανε πιάτο υπερπαραγωγή και την «κοντράρει» για το Master Chef!

Δείτε την σχετική φωτογραφία και πείτε μας, δεν το θέλετε και εσείς;

Ασημίνα Ουστάλλι: Η πρώην παίκτρια του "Master Chef" έβαλε μαύρο φόρεμα που... σχεδόν δεν φαινόταν! Δείτε την φωτογραφία...

Η πρώην παίκτρια του "Master Chef", Ασημίνα Ουστάλλι, έβαλε μαύρο φόρεμα που... σχεδόν δεν φαινόταν! Δείτε την φωτογραφία...

Αναστάτωσε ακόμα μια φορά με την εμφάνισή της το κορίτσι που μπήκε στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR κι έφερε τα πάνω κάτω!

Η Ασημίνα είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης των social media και μέσα από post ή stories μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Master Chef: Αυτός ο παίκτης έφτασε μια ανάσα από τη νίκη! Σήμερα ασχολείται με κάτι άλλο!

Πριν από 6 ημέρες περίπου προκάλεσε θύελλα θετικών σχολίων αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα πραγματικό κοντό μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της!

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Ασημίνα Ουστάλλι Master Chef

Ασημίνα Ουστάλλι: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή της πρώην παίκτριας του Master Chef! Το τραγικό δυστύχημα που της άλλαξε την ζωή!

Η εξομολόγηση της πρώην παίκτριας του Master Chef, Ασημίνας Ουστάλλι ανατριχιάζει! Μίλησε για το τραγικό δυστύχημα που στάθηκε καταπέλτης και της άλλαξε την ζωή!

Η όμορφη Ασημίνα έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον διαγωνισμό μαγειρικής του Master Chef.

Η ίδια εχθές (08/10) το βράδυ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», στον AlphaTv και αποκάλυψε πτυχές της ζωής της που δεν γνωρίζαμε.

Ασημίνα Ουστάλλι: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή της! Το τραγικό δυστύχημα που της άλλαξε την ζωή!

Μεταξύ άλλων η Ασημίνα έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για την μητέρα της, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε στην παρουσιάστρια πως έμαθε τυχαία σε ηλικία 16 ετών πως η βιολογική της μητέρα είχε φύγει από τη ζωή από ένα τραγικό δυστύχημα, στην Αλβανία.

Ασημίνα Ουστάλλι: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή της! Το τραγικό δυστύχημα που της άλλαξε την ζωή!

Η Ασημίνα έχασε την μητέρα της όταν ήταν δύο χρονών, με ένα άγριο άλογο το οποίο την έσυρε όταν αυτή πήγε να το πάρει.

Ο πατέρας της Ασημίνας μετά τον τραγικό χαμό της γυναίκας του ξαναπαντρεύτηκε και η μητριά της έγινε πραγματική μητέρα για την ίδια, που δεν την ξεχωρίζει.

Ασημίνα Ουστάλλι: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή της! Το τραγικό δυστύχημα που της άλλαξε την ζωή!

Όπως ισχυρίζεται η Ασημίνα το σημαντικό αυτό γεγονός το έμαθε όταν ήταν 16 ετών, εντελώς τυχαία.

«Θύμωσα πάρα πολύ όταν το έμαθα, έφυγα από το σπίτι» ήταν η πρώτη της αντίδραση.

Σταδιακά, κατάλαβε τους λόγους που δεν της είπαν κάτι.