Η Αμαλία από το «Τατουάζ» είναι έτοιμη να μπει στο «MasterChef»! Αυτή είναι η μυστική συνταγή της!

Είδαμε το φαγητό και "τρελαθήκαμε"!

Η Αμαλία από το «Τατουάζ» είναι έτοιμη να μπει στο «MasterChef»! Αυτή είναι η μυστική συνταγή της!

H Αμαλία Ραζή από το «Τατουαζ» μαγείρεψε και είναι όπως φαίνεται έτοιμη να μπει στο «MasterChef», αφού το φαγητό φαίνεται πεντανόστιμο. Αυτή είναι η μυστική συνταγή της.

Πολλοί λάτρεψαν τον ρόλο της Μητρώς Αλικάκη στην αγαπημένη σειρά του Alpha tv, την οποία πλέον παρακολουθούμε καθημερινά στο «Αστέρια στην Άμμο».

Η ηθοποιός είναι λάτρης του Instagram και πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το φαγητό που ετοίμασε, αλλά και την μυστική συνταγή της.

Μυρτώ Αλικάκη: 15 χρόνια πριν το «Τατουάζ» έκανε τον πρώτο της γιο! Δείτε το πρόσωπό του!

«Λουκάνικα με μανιτάρια πορτομπελο και ταλαγανι, στο τηγάνι, σερβιρισμένα με νιοκκι! Βάζετε το λουκάνικο κομμένο σε ένα ταψάκι στο φούρνο μέχρι να ροδίσει και συγχρόνως σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε τα μανιτάρια και όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνετε το ταλαγανι κομμένο σε κύβους. Βάζετε και το λουκάνικο και σβήνετε με λίγη κρέμα βαλασαμικο. Σερβίρετε με τα βρασμένα νιοκκι! #yummy #tasty #lovetocook #lovemyboys #mother», έγραψε.

Τατουάζ Αμαλία στο MasterChef

"Τατουάζ": Η γυναίκα του Κούλλη Νικολάου είναι κούκλα και μελαχρινή! Δείτε το πρόσωπό της σε φωτογραφίες!

Η γυναίκα του Κούλλη Νικολάου από την αγαπημένη σειρά "Τατουάζ" είναι κούκλα και μελαχρινή! Δείτε το πρόσωπό της σε φωτογραφίες!

Κι ας είναι μαζί είναι 18 χρόνια – σχεδόν. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 20 ετών και εκείνος 32 αλλά η διαφορά ηλικίας δεν εμπόδισε καθόλου τον μεγάλο τους έρωτα. Έκαναν μια υπέροχη οικογένεια και δυο υπέροχα παιδιά, τον Νεκτάριο και την Ελένη.

Ο ηθοποιός, μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία κάνοντας δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του Κλαίρη! «Σε αγαπώ ψυχή μου ζωή μου έρωτα μου»!, έγραψε.

Οικονομική καταστροφή για Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου! Ένα βήμα πριν την φυλακή...

Κούλλης Νικολάου Τατουάζ

Πώς γνωρίστηκαν

«Ήμουν στο θέατρο και ήρθε να δει τη θεία της που παίζαμε μαζί και έτσι γνωριστήκαμε. Ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν μου έβγαινε να παντρευτώ και δεν ήθελα σοβαρή σχέση, μέχρι που την γνώρισα. Εγώ ήμουν 32 χρονών και εκείνη 20 και οι γονείς της είχαν τους προβληματισμούς τους αλλά το ξεπέρασαν εύκολα»…

Νικολάου γυναίκα

Σταμάτης Κωβαίος: Αποκάλυψη για την καταγωγή του παίκτη από το Master Chef! Δεν έχει γραφτεί πουθενά ότι είναι από...

Αποκάλυψη για την καταγωγή του παίκτη από το Master Chef, Σταμάτη Κωβαίου! Δεν έχει γραφτεί πουθενά ότι είναι από...

Εσύ το γνώριζες;

Η γυναίκα του ήταν εκείνη που έκανε τη δήλωση συμμετοχής, για τον Σταμάτη ίσως η αγαπημένη του βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να τον κάνει να δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ζαχίρ: Βίντεο ντοκουμέντο του πρώην παίκτη του Master Chef μέσα από το σκάφος! Δείτε το για πρώτη φορά!

Τον βοήθησαν να μπει στο MasterChef η οικογένειά του και η αφοσίωσή του στη μαγειρική καθώς η κουζίνα για εκείνον είναι έμπνευση, αδρεναλίνη, ελευθερία. Δηλώνει δυναμικός, έξυπνος, αποφασιστικός και αστείος. Για τον Σταμάτη μέντορας σημαίνει έμπνευση, δημιουργία και εξέλιξη. Νιώθει υπερήφανος, που είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και ανυπομονεί, με τη βοήθειά του, να φτάσουν πολύ ψηλά. Νιώθει απόλυτα έτοιμος για όλες τις αλλαγές και τα απρόβλεπτα, που θα συμβούν στο MasterChef και αν έφτιαχνε το πιάτο του έρωτα θα έκανε καβούρι Μπένεντικτ με καπνιστή πάπρικα. Για να κερδίσει το παιχνίδι θα κάνει ό,τι καλύτερο μαγειρικά μπορεί, θα δώσει όλη του την ενέργεια και θα βγάλει όλη του την εμπειρία για να δημιουργήσει. Πιστεύει πως με τη βοήθεια του μέντορα του, τα καλύτερα πιάτα θα τον φτάσουν στον τελικό.

Για να συνεχίσει μέσα στο MasterChef είχε δηλώσει ότι θα σκέφτεται τα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα είναι πάντα μέσα στο μυαλό και στην καρδιά του. Αν περιέγραφε τον εαυτό μου με μαγειρικό τρόπο, σίγουρα θα ήταν μπάτης, το χτυπητήρι της μπριζόλας!

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του STAR είναι από την Σχοινούσα!