Μυρτώ Αλικάκη: 15 χρόνια πριν το «Τατουάζ» έκανε τον πρώτο της γιο! Δείτε το πρόσωπό του!

Καλέ είναι κούκλος!

Μυρτώ Αλικάκη: 15 χρόνια πριν το «Τατουάζ» έκανε τον πρώτο της γιο! Δείτε το πρόσωπό του!

15 χρόνια πριν το «Τατουάζ» η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη έκανε τον πρώτο της γιο! Δείτε το πρόσωπό του! Είναι πραγματικά κούκλος...

Είναι απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Καρόλου Κουν.

Υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη και έχουν αποκτήσει δύο γιούς : τον Δημήτρη που γεννήθηκε το 2002 και τον Γιώργη που γεννήθηκε το 2006.

Είναι κυρίως γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Αναστασία. Κατοικεί στα Ιλίσια της Αθήνας

Μυρτώ Αλικάκη: Αποκαλύπτει αν πάσχει από νευρική ανορεξία! «Είναι μία πολύ σοβαρή πάθηση...»!

Μυρτώ Αλικάκη παιδιά

Μυρτώ Αλικάκη: Μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό με τον Πέτρο Λαγούτη! Γιατί δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο...

Στην πιο ώριμη επαγγελματικά και προσωπικά, περίοδο της ζωής της, η καταξιωμένη ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, τολμά να φωτογραφηθεί με μαγιό και περιγράφει την πιο δύσκολη στιγμή της στο Youweekly.gr και την Τίνα Μεσσαροπούλου, τον χωρισμό από τον Πέτρο Λαγούτη, πατέρα των δύο παιδιών της Γιώργο και Δημήτρη.

Μια απόφαση που, όπως εξηγεί και η ίδια, τη δικαίωσε στη συνέχεια, ωστόσο έδρασε καταλυτικά ώστε να μην επιθυμεί πλέον να παντρευτεί ξανά, αλλά και να απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί...

Αναφέρθηκες νωρίτερα σε ζόρικες στιγμές της ζωής σου. Αισθάνομαι ότι μία από αυτές είναι ο χωρισμός σου από τον Πέτρο Λαγούτη, με τον οποίο σας συνδέουν δύο παιδιά. Το αναγνωρίζεις ως προσωπική αποτυχία;

"Φυσικά και ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μου. Όταν βλέπεις να διαλύεται η οικογένειά σου και το όνειρο να κρατηθεί για πάντα αγαπημένη, η μόνη σκέψη που κάνεις και λες είναι «Απέτυχα». Όμως είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, βλέπω ακόμα και τις δυσκολίες ως σκαλοπάτια που ανεβαίνουμε και αυτό που μετράει είναι η σούμα στο τέλος."

Μιλήσατε οι ίδιοι στα παιδιά σας για τον χωρισμό ή απευθυνθήκατε σε ειδικό;

"Μου αρέσει να συμβουλεύομαι ειδικούς, έτσι κι εκείνη την περίοδο συμβουλευτήκαμε παιδοψυχολόγο για το πώς θα πρέπει να διαχειριστούμε κάποια θέματα με τα παιδιά."

Κι αν τότε χρεωθήκατε ως προσωπική αποτυχία τον χωρισμό, οι άψογες σχέσεις σας σήμερα μόνο ως κέρδος μπορούν να αποτιμηθούν.

"Έχεις απόλυτο δίκιο, το μεγαλύτερο δε κέρδος είναι ότι έχουμε αυτά τα δύο παιδιά."

Οι σχέσεις σας με τον Πέτρο δεν μπορεί να ήταν από την αρχή άψογες...

"Δεν γίνεται να είναι, ωστόσο το κατακτήσαμε στην πορεία και πλέον έχουμε βρει τις ισορροπίες μεταξύ μας για το καλό των παιδιών πάνω απ’ όλα."

Επιμένετε να μην παίρνετε ακόμα διαζύγιο! Μήπως αφήνετε έτσι ανοιχτό ένα παραθυράκι επανασύνδεσης;

"Όχι, απλώς είμαστε και οι δύο αμελείς και βαριόμαστε τη γραφειοκρατία."

Έχεις σκοπό αλήθεια να παντρευτείς ξανά;

"Όχι βέβαια, ούτε να κάνω άλλο παιδί. Για μένα ο γάμος έχει να κάνει μόνο με τα παιδιά."

Δηλαδή αν ερωτευόσουν τρελά έναν άντρα και σου ζητούσε να κάνετε ένα παιδί, τι θα του έλεγες;

"Να βρει μια άλλη γυναίκα να το κάνει."

Ο εκάστοτε σύντροφός σου περνάει από την έγκριση των γιων σου;

"Μέχρι σήμερα έχει τύχει να γνωρίσω μόνο μία σοβαρή σχέση στα παιδιά μου μετά τον χωρισμό από τον μπαμπά τους. Είναι λεπτό ζήτημα, δεν μπορείς να γνωρίζεις συνέχεια συντρόφους στα παιδιά σου. Από την άλλη, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μια μάνα που αγαπάει τα παιδιά θα μπορούσε να έχει δίπλα της έναν άντρα που δεν θα σέβεται αυτή τη σχέση."