Άγγελος Μπράτης: Λαμπερά εγκαίνια για τον σχεδιαστή! Δεν έλειψε κανείς!

Εμφανίσεις "φωτιά" στο Κολωνάκι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγγελος Μπράτης: Λαμπερά εγκαίνια για τον σχεδιαστή! Δεν έλειψε κανείς!

Ο Άγγελος Μπράτης έκανε τα πιο λαμπερά εγκαίνια στο ατελιέ του στο Κολωνάκι! Όπως ήταν φυσικό δεν έλειψε κανείς από την ξεχωριστή βραδιά του σχεδιαστή!

Είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουμε λατρέψει μέσα από το GNTM! Οι επικές του ατάκες και το στιλ του, προκαλούν φρενίτιδα σε κάθε επεισόδια του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο αγαπημένος κριτής έχει δώσει και spoiler για τη συνέχεια του GNTM!

Χθες βράδυ, ο σχεδιαστής έκανε εγκαίνια στο νέο ατελιέ του στο Κολωνάκι και ήταν εκεί όλη η "αφρόκρεμα" της showbiz! Από τη Βίκυ Καγιά μέχρι τη Ζενεβιέβ, τον Πάνο Μουζουράκη και την Δωροθέα Μερκούρη.

Ο φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε στην εκδήλωση και σας έχουμε όλες τις φωτογραφίες από το λαμπερό event!

Μπράτης εγκαίνια
Μπράτης Καγιά
Πάνος Μουζουράκης
Ζενεβιέβ Μαζαρί
Ζενεβιέβ εγκαίνια μπράτη

Άγγελος Μπράτης: Πόσο χρονών είναι; «Με πήρε από κάτω όταν πέρασα τα...»! (Βίντεο)

Πόσο χρονών είναι ο Άγγελος Μπράτης; Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι: «Με πήρε από κάτω όταν πέρασα τα...»!

Το μεσημέρι της Τρίτης ο κριτής του GNTM Άγγελος Μπράτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο σχεδιαστής, μίλησε για την πορεία του στον χώρο της μόδας, αλλά και για το ριάλιτι του Star. Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε on air πόσο χρονών είναι και μίλησε για την περίοδο που πέρασε τη γνωστή “κρίση ηλικίας”!

Άγγελος Μπράτης: Είναι σαν δυο σταγόνες νερό με την μητέρα του! Πήγε στο GNTM! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια:

«Όταν κάνουμε σχέδια ο θεός γελάει. Η βάση μου θέλω να είναι εδώ στην Ελλάδα. Νομίζω έχω φτάσει σε μια ηλικία που θέλω να έχω μια βάση πιο σίγουρη. Νομίζω είναι θέμα ηλικίας. Τώρα που έχω κλείσει τα 40 για τα καλά. Πέρασα το καλοκαίρι τα ωραιότερα γενέθλια που έχω περάσει ποτέ μου. Έκλεισα τα 41 φέτος, πέρυσι που πέρασα τα 40 δεν ήταν τόσο εύκολο, με είχε πάρει από κάτω. Σκέφτηκα ότι θέλω να είμαι πιο πολύ ο εαυτός μου, θέλω να δημιουργώ όσο μπορώ περισσότερο, να μη με σταματάει τίποτα. Τα προσωπικά μου μερικές φορές έρχονται δεύτερα»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: