Ελεονώρα Μελέτη: Η χιουμοριστική στιγμή με την κόρη της στο σπίτι! Θα "λιώσετε"!

Της έχει μεγάλη αδυναμία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Η χιουμοριστική στιγμή με την κόρη της στο σπίτι! Θα

Μια χιουμοριστική στιγμή με την κόρη της μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη. Θα "λιώσετε" μόλις δείτε την μικρή Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει ένα κουραστικό καθημερινό πρόγραμμα, ωστόσο δεν χάνει λεπτό στιγμές με την κορούλα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει διάφορες αναρτήσεις μαζί της. Σε μια από αυτές που έκανε πριν από λίγη ώρα «λιώσαμε».

Η Ελεονώρα Μελέτη μας ενημέρωσε ότι η μικρή είναι μπουκωμένη και παρόλο αυτό δεν σταματάει να τρώει και πως είναι...ξεκάθαρα παιδί της.

Ελεονώρα Μελέτη κόρη

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με την κορούλα της και η εξομολόγηση! «Θα έπεφτα σε κατάθλιψη...»!

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη με την κορούλα της και η εξομολόγηση που μεταξύ άλλων έλεγε: «Θα έπεφτα σε κατάθλιψη...»!

Η γνωστή παρουσιάστρια παρά το φόρτο εργασίας της βρίσκει πάντα χρόνο για την μικρή της κορούλα, αφού είναι τα πάντα για εκείνη.

Η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα το μεσημέρι μας αποκάλυψε όσο κοίμιζε την ενάμιση ετών κορούλα της, Αλεξάνδρα κάποιες σκέψεις της.

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε:

«Αν μου έλεγες πριν μερικά χρόνια ότι μεσημέρι θα ήμουν σπίτι και όχι γραφείο θα έπεφτα κατάθλιψη… Δεν ήξερα».

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι αποψινοί της καλεσμένοι τα... «Μεσάνυχτα»!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ελεονωρα Μελετη κόρη παρουσιάστρια κατάθλιψη

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία της που "κόπηκε" από τους κριτές του GNTM!

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε μέρος στο GNTM αλλά η φωτογραφία της... "κόπηκε" από τους κριτές. Η αποχώρηση είναι μονόδρομος...

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να "τρολάρει" μέχρι τέλους το γνωστό ριάλιτι μοντέλων μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ελεονώρα Μελέτη: Μέλλουσες... συμπεθέρες; Η συνάντηση που τις έφερε κοντά!

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε μία φωτογραφία της στα social media και στη λεζάντα, μας παρέθεσε την σκληρή κριτική που δέχτηκε από τους τέσσερις κριτές.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

Βίκυ Καγιά: «μόνο με μια λέξη μπορώ να περιγράψω αυτή τη φωτογραφία. “awful” “tragic” “disaster”. Που πας με αυτή τη φωτογραφία? Μετά από τόσο καιρό, τόσες πόζες αυτό σκέφτηκες να κανείς ως καλύτερο κλικ? Γιατί κορίτσι μου? Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?

Άγγελος Μπράτης : είμαι παρα πολύ συγχυσμένος αυτή τη στιγμή. Έχεις καταστρέψει το ρούχο. Πήρες ένα έργο τέχνης κ το κανείς να δείχνει σαν κινεζική φούστα lambada. Αυτό θέλει θράσος για να το κανεις. Δεν έδειξες σεβασμό στο ρούχο. Για μένα πρέπει να αποχωρήσεις από το Instagram.

Δημήτρης Σκουλός : ξέρεις ποσό σε συμπαθώ, αλλά δεν... δεν... δεν θα μπορούσα να δουλέψω με αυτό το μοντέλο. Δεν σώζεται. Τέλειο χρώμα το ρούχο, τέλειο χρώμα το μαλλί. Αλλά που είναι το πρόσωπο ? Με τέτοιες γωνιές κ κοιτάς κάτω? Αν έπρεπε να παραδώσω φωτογραφία θα σε αφαιρούσα τελείως με ρετούς και θα άφηνα μόνο το φόρεμα κ τις μπότες.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: αυτή είναι μια κακή φωτογραφία. Που πας με σκυμμένο το κεφάλι? Κανείς δεν θα σε πάρει σοβαρά σε καμία μητρόπολη της μόδας με αυτή την εικόνα. Εγώ σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου έχω πάντα ψηλά το κεφάλι. Από μένα είναι όχι.