Ελένη Μενεγάκη: Περπατούσε στο δρόμο και της "όρμησαν" πάνω από 10 άτομα! Έβγαζαν φωτογραφίες! Αυτά είναι τα ντοκουμέντα!

Ήταν μαζί με την κόρη της!

Ελένη Μενεγάκη: Περπατούσε στο δρόμο και της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την επίθεση αγάπης που δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη ενώ περπατούσε στον δρόμο! Της "όρμηξαν" πάνω από 10 άτομα κι έβγαζαν φωτογραφίες μαζί! Αυτά είναι τα ντοκουμέντα...

Η παρουσιάστρια του ALPHA βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κηφισιά με την κόρη της, Λάουρα, για να ψωνίσουν και να περάσουν κάποιες οικογενειακές στιγμές μαζί.

Ταυτόχρονα, βέβαια, με το να διαλέγει ρούχα μιλούσε και στο κινητό για να λύσει επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως θα δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα.

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Η κόρη της εκτός από το ότι έχει πάρει το καλούπι της μαμάς της και είναι λεπτή και μικροκαμωμένη έχει υιοθετήσει και το στιλ της.

Ελένη Μενεγάκη επίθεση

Λίγο μετά αφότου τελείωσαν τα ψώνια τους και κατευθύνονταν προς το αυτοκίνητο μια ομάδα παιδιών που αναγνώρισαν την παρουσιάστρια έτρεξαν κατά πάνω της για να βγάλουν selfies!

Ελένη Μενεγάκη ψώνια

Εκείνη εννοείται πάντα με το χαμόγελο τους μίλησε τους αγκάλιασε και πόζαραν όλοι μαζί!

Ελένη Μενεγάκη κόρη

Λίγο μετά από αυτό το σκηνικό ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε να αγοράζει γλυκά από ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς της! Είχε γίνει μούσκεμα από την βροχή!

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της! Αποκάλυψη τώρα για τις δερματικές παθήσεις!

Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό! Αποκάλυψη τώρα για τις δερματικές παθήσεις και την ανησυχία της παρουσιάστριας του ALPHA.

Μια ιδιαίτερη σχέση δένει την Ελένη Μενεγάκη και τις κόρες της, που όσο μεγαλώνουν γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Στην περίπτωση της Βαλέριας δε ακόμα περισσότερο αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που τις έχουν δει από κοντά, της μοιάζει εμφανισιακά αλλά και στο ταμπεραμέντο.

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της! Αποκάλυψη τώρα για τις δερματικές παθήσεις!

«Η Μαρίνα είναι το μωρό μου, η Βαλέρια είναι το μικρό μου... Για μένα θα είναι πάντα το μωράκι μου! Έχω τρία κορίτσια και είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα», έχει πει η παρουσιάστρια για τα παιδιά της, δείχνοντας σε κάθε ευκαιρία πόσο τα λατρεύει, ενώ για τη Βαλέρια συγκεκριμένα έχει δηλώσει: «Έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει... ακόμα πιο πολύ!».

Η 11χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ήρθε στη ζωή της παρουσιάστριας μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο −όπως την έχει περιγράψει η ίδια− μετά τη δεύτερη αποβολή της και την άλλαξε με το εκφραστικό της χαμόγελο και τα καταγάλανα μάτια της.

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της! Αποκάλυψη τώρα για τις δερματικές παθήσεις!

Η «ωραία Ελένη» της ελληνικής τηλεόρασης ήθελε μάλιστα παιδί που να έχει τα μάτια της, επομένως την περίοδο πριν μείνει έγκυος έλεγε στους συνεργάτες της: «Μην τολμήσει κανείς και με κοιτά στα μάτια όταν με βλέπει ότι τεντώνομαι…Ένας μόνο θα με κοιτάζει, ο Φαίδωνας (σ.σ. Κεφαλέας) με τα καταγάλανα μάτια».

Μπορεί να το έλεγε στην πλάκα, όμως τελικά είχε αποτέλεσμα και απόδειξη τα μάτια της Βαλέριας, που είδαν τον κόσμο για πρώτη φορά στις 28 Ιανουαρίου 2008.

«Είναι ο ανταποκριτής μου στο σπίτι»

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της! Αποκάλυψη τώρα για τις δερματικές παθήσεις!

Η δουλειά της απαιτεί να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και από τα παιδιά της, ωστόσο τους αφιερώνει τα Σαββατοκύριακα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το προηγούμενο, που το πέρασαν όλοι μαζί στα Άχλα κάνοντας τις πρώτες τους βουτιές. Όσον αφορά τις καθημερινές, προσπαθεί να αναπληρώνει αυτό το κενό με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της... Βαλέριας.

Η 11χρονη κόρη της έχει μάθει να βγάζει φωτογραφίες την παρουσιάστρια, ενώ της στέλνει μηνύματα από το σπίτι την ώρα που κάνει εκπομπή. «Ο ανταποκριτής στο σπίτι μου, η κόρη μου η Βαλέρια, μου έστειλε μόλις τώρα βιντεάκι», έχει πει η Ελένη Μενεγάκη χαριτολογώντας σε ανύποπτη στιγμή.

Ο λόγος που επισκέφτηκαν τον δερματολόγο...

Την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή της συζήτησε το θέμα της ακμής στους ενήλικες, ωστόσο είχε προηγηθεί η δική της επίσκεψη στον δερματολόγο, μαζί με τη Βαλέρια.

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της! Αποκάλυψη τώρα για τις δερματικές παθήσεις!

Ο λόγος ήταν καθαρά προληπτικός, αφού σταδιακά η κόρη της μπαίνει στην εφηβεία και θέλει να προλάβει τυχόν δερματικές παθήσεις που εμφανίζονται σε εκείνη την ηλικία. Τα γονίδια είναι με το μέρος της μικρής, βέβαια, αφού η Ελένη Μενεγάκη δεν αντιμετώπισε ανάλογο πρόβλημα στο παρελθόν, παρ' όλα αυτά θέλει να είναι όσο πιο προσεκτική γίνεται με τα παιδιά της.