Ελένη Μενεγάκη: «Σήκωσε» όλο το ζαχαροπλαστείο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις γλυκές της «αμαρτίες»!

Την έπιασαν οι παπαράτσι να τρέχει στη βροχή για να ψωνίσει! Αποκλειστικό υλικό!

Ελένη Μενεγάκη: «Σήκωσε» όλο το ζαχαροπλαστείο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις γλυκές της «αμαρτίες»!

Αποκλειστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις γλυκές της αμαρτίες! Η Ελένη Μενεγάκη "σήκωσε" όλο το ζαχαροπλαστείο!

Αν κάτι βάλει στο μυαλό της η παρουσιάστρια του ALPHA ή αν κάτι της αρέσει πολύ, το πείσμα της να το αποκτήσει είναι σχεδόν παροιμιώδες, για όσους τη γνωρίζουν καλά. Είτε αφορά τα πιο σύνθετα επαγγελματικά της ζητήματα είτε, όμως, και τις πιο απλές καθημερινές της συνήθειες. Μέχρι και την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες αψήφησε προκειμένου να φτάσει στο αγαπημένο της ζαχαροπλαστείο στη Λεωφόρο Κηφισίας, το οποίο μάλιστα προτιμά σταθερά το τελευταίο διάστημα για τις αγορές της.

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, στάθμευσε ακριβώς έξω από το κατάστημα, βγήκε από το αυτοκίνητό της χωρίς ομπρέλα, αδιαφορώντας για τη βροχή που έπεφτε με ορμή πάνω της, και βρεγμένη μπήκε στο ζαχαροπλαστείο με φόρα για να κάνει τις αγορές της.

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Ελένη Μενεγάκη: Το μοιραίο λάθος στην εμφάνισή της που της πρόσθετε χρόνια! Μην το κάνετε ποτέ!

Όπως έχει παραδεχτεί, η γλυκατζού της οικογένειάς της είναι η μικρότερη κόρη της Μαρίνα, για την οποία και αγόρασε τα αγαπημένα της σοκολατάκια, ενώ ψώνισε δύο διαφορετικά είδη από πάστες αλλά και ένα από τα πιο φημισμένα κέικ βανίλιας, σπεσιαλιτέ του καταστήματος. Άλλωστε, το κέικ είναι το αγαπημένο γλυκό όλων των παιδιών της και εκείνη, μάλιστα, πολύ συχνά μπαίνει στην κουζίνα της για να τους το ετοιμάσει. Με την ίδια φόρα που μπήκε στο κατάστημα, βγήκε από αυτό, και επειδή η βροχή δεν την τρόμαξε καθόλου, μας πόζαρε με νάζι λίγο πριν αναχωρήσει για το σπίτι της στα Μελίσσια.

Ελένη Μενεγάκη παπαράτσι

Ατρόμητη στην μπόρα και στο χαλάζι η Ελένη Μενεγάκη

Με ροκ στυλ στη βροχή!

Ελένη Μενεγάκη έξοδος

Με total δερμάτινο look εμφανίστηκε η Ελένη, φορώντας την αγαπημένη της ζώνη αλλά και τις μαύρες υμίψηλες μπότες της, τσαλαβουτώντας σαν παιδί στα νερά που είχαν λιμνάσει στο σημείο που πάρκαρε το αυτοκίνητό της. Η παρουσιάστρια εκείνες τις μέρες ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαρούμενη λόγω και των γενεθλίων του γιου της Άγγελου, ο οποίος έκλεισε τα 17 του χρόνια και, όπως ήταν φυσικό, είχε τόσες πολλές ετοιμασίες να κάνει για το πάρτι γενεθλίων του τρέχοντας για τα απαραίτητα ψώνια και αδιαφορώντας πλήρως για τη βροχή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ