Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη: Κάνει έκκληση για βοήθεια μέσω Instagram!

Τι ζητάει από τους followers της

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη: Κάνει έκκληση για βοήθεια μέσω Instagram!

Έξαλλη είναι η Ιωάννα Τούνη και για αυτό τον λόγο ζητάει βοήθεια μέσω Instagram από τους followers της με τους οποίους διατηρεί άψογη σχέση.

Τι συνέβη όμως;

H εκρηκτική ξανθιά από την Θεσσαλονίκη, ανέβασε χθες μια φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram στην οποία κρατάει στο χέρι έναν ναργιλέ.

Τούνη Instagram

Η εταιρεία λοιπών της οποία είναι ο ναργιλές κατηγορεί την Τούνη πως ανέβασε την φωτογραφία στο προφίλ της για διαφημιστικούς λόγους και έτσι έκαναν το ίδιο και εκείνοι, όμως η καλλονή τους ζητάει να κατέβει.

Ιωάννα Τούνη σύντροφος

Η Ιωάννα απάντησε μέσω Insta Storie στην εταιρεία λέγοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί το όνομα της για διαφημιστικούς λόγους. Μάλιστα όπως τόνισε η ίδια η εταιρεία της απαντάει ειρωνικά.

Για αυτό κάνει έκκληση στους followers της να κάνουν μια αναφορά στην φωτογραφία για να κατέβει.

Ιωάννα Τούνη σχέση

Τούνη Παπαντωνίου

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει στο Instagram τον νέο της σύντροφο που είναι γοητευτικός επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη.

Αποκλειστικό: Κοινό ταξίδι για Τούνη - Παπαντωνίου! Φωτογραφίες - απόδειξη...

Κοινό και... τυχαίο ήταν το ταξίδι για της Ιωάννας Τούνη και του Νώντα Παπαντωνίου! Στο Youweekly.gr έχουμε και φωτογραφίες - απόδειξη και όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Στα χέρια μου έφτασε ένα ντοκουμέντο για μια σχέση που ενώ μονοπώλησε το ενδιαφέρον αλλά τελείωσε τώρα έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα λόγω της αποκάλυψης της σχέσης του μπασκετμπολίστα με κοπέλα που βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNTM!

Βέβαια, μετά τις αποκαλύψεις της Ιωάννας - πως ο Νώντας την είχε μπλοκάρει από τα social media - είχαμε μείνει όλοι στο γεγονός πως οι δυο τους δεν έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις!

Οι νέες πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, βέβαια, αναφέρουν το ακριβώς αντίθετο αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή!

Πριν από λίγες εβδομάδες η Ιωάννα ταξίδεψε στην Ρόδο για μια βάπτιση μαζί με την μητέρα της και... η μοίρα ήθελε να την φέρει στο ίδιο αεροπλάνο με τον... πρώην! Ο Νώντας κατευθυνόταν στο ίδιο ακριβώς νησί για αγώνα και... πήραν το ίδιο αεροπλάνο! Εννοείται πως έχω φωτογραφία αποκλειστικά στο Vanda's blog...

Ιωάννα Τούνη Νώντας Παπαντωνίου χωρισμός

Πληροφορίες από άνθρωπο που βρέθηκε στο σημείο αναφέρουν πως οι υπήρξε μια... ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη και συναισθηματικά φορτισμένη και είναι λογικό αυτό αφού είχαν περάσει τόσα ο ένας στο πλευρό του άλλου...

Οι δυο τους μίλησαν για λίγο σε ήρεμο κλίμα και στη συνέχεια μπήκαν στο αεροπλάνο και κάπως έτσι αυτή η συνάντηση, η τυχαία συνάντηση, έληξε...