Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο είχε απαγόρευση εξόδου από την χώρα

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο είχε απαγόρευση εξόδου από την χώρα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια αποκάλυψη καθώς όπως η ίδια είπε για ένα διάστημα είχε απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Dot. και εξήγησε το τι ακριβώς είχε συμβεί. «Προσπάθησα να φύγω κάποια στιγμή στο εξωτερικό, αλλά είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για κάποια χρόνια και δεν μπορούσα να φύγω.

Είχα πάει σε μια συναυλία, όπου έγιναν επεισόδια και μέσα στον κόσμο που πιάσανε, πιάσανε και μένα. Είχαν κάψει και αυτοκίνητα, όπως και το δικό μου και θεώρησαν ότι εγώ έκαψα μόνη μου το αυτοκίνητό μου. Μας έπιασαν την ώρα που τρέχαμε να σωθούμε, γιατί έπεφταν οι μολότοφ “βροχή” και ήταν επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα.

Μας πιάσανε κι ενώ εμένα με άφησαν να φύγω, ήταν οι φίλοι μου μαζί και το αμάξι μας που καιγόταν και δεν είχα τρόπο να φύγω. Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν των φίλων μου. Κι έμεινα μαζί τους και αυτό ήταν το τέλος της καριέρας μου στο εξωτερικό. Αυτό το πράγμα κράτησε εφτά ολόκληρα χρόνια, να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, επειδή πήγαμε σε μια συναυλία

Έγιναν δικαστήρια, δεν ερχόντουσαν να καταθέσουν οι αστυνομικοί και γινόταν μία ιστορία πολύ άσχημη. Είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Κάθε πρώτη του μηνός πήγαινα στο τμήμα. Αυτό κράτησε από το 2000 έως το 2007», αποκάλυψε.

Πριν λίγο καιρό η ηθοποιός είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της δεύτερης κόρης της.

Έλα Χαμογέλα: Άφησαν με το στόμα ανοιχτό την Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Τι συνέβη;

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», στο Open, άφησαν με το στόμα ανοιχτό την Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Τι συνέβη;

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και ήρθε αντιμέτωπη με μια έκπληξη που σίγουρα δεν περίμενε!

Οι συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου βρήκαν την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου «τα έχασε»!

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη είπε: «Πω πω παιδιά είναι η πρώτη μου στιγμή στην τηλεόραση… Δεν μου λέτε αλήθεια! Υπερπροσπάθεια έκανα…»! Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η δημόσια ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της!

Δείτε ποια ήταν η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση:

undefined