Βάσω Λασκαράκη: Τα "έσπασε" στον Χρήστο Μάστορα! Ήταν μαζί και ο Λευτέρης Σουλτάτος!

Δείτε φωτογραφίες! Πιο ευτυχισμένο από ποτέ το ζευγάρι!

Βάσω Λασκαράκη: Τα

Στο μαγαζί που τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας τα "έσπασε" η Βάσω Λασκαράκη και εννοείται πως ήταν μαζί της ο αγαπημένος της Λευτέρης Σουλτάτος! Έχουμε φωτογραφίες!

Είναι αχώριστοι από τότε που γνωρίστηκαν και πλέον δεν έχουν πρόβλημα να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media!

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories της στιγμιότυπα από την μαγική βραδιά που είχε με τον σύζυγό της και τους φίλους της!

Δείτε τα:

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Λασκαράκη Σουλτάτος έξοδος

Χρήστος Μάστορας μαγαζί 2019

Πάντως να πούμε πως οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν! Την προηγούμενη φορά τους είχαν πιάσει οι κάμερες στον δρόμο και η Λασκαράκη δεν άφηνε το χέρι του Σουλτάτου!

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αλλαγή που δεν πήρε κανείς χαμπάρι! Το έκανε για τα μάτια της Βάσως Λασκαράκη! Αποκάλυψη...

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έκανε αυτή την αλλαγή για τα μάτια της Βάσως Λασκαράκη και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι! Αποκάλυψη!

Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Μετά τον γάμο τους είναι αρκετά πιο free στο να προβάλλουν την ζωή τους στα social media κι έτσι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram μοιράζονται καθημερινά διάφορα στιγμιότυπα της ζωής τους!

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ο Σουλτάτος είχε τρολάρει την ηθοποιό στολίζοντάς την σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο και λεγοντάς την... κοντή!

Κάνοντας μια βόλτα, όμως, στο προφίλ του στο instagram παρατηρήσαμε κάτι που δεν είχαμε δει! Μια αλλαγή που σίγουρα ούτε εσύ είχες πάρει χαμπάρι!

Στα higlights του ο γνωστός σεφ έχει προσθέσει ένα με το όνομα της αγαπημένης του "Βάσω" και έχει αναρτήσει μέσα όλες τις στιγμές που πέρασε μαζί της και τις κατέγραψε, εννοείται, με το κινητό του!

Αυτό θα πει έρωτας! Τρέξε να δεις τα βίντεο...

Λευτέρης Σουλτάτος Βάσω Λασκαράκη