Λευτέρης Σουλτάτος: Η γυναίκα του λιώνει για εκείνον! Βγήκαν έξω και δεν του άφηνε το χέρι όλο το βράδυ!

Η δήλωση γεμάτη έρωτα από την Βάσω Λασκαράκη!

Λευτέρης Σουλτάτος: Η γυναίκα του λιώνει για εκείνον! Βγήκαν έξω και δεν του άφηνε το χέρι όλο το βράδυ!

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η αγαπημένη του απόλαυσαν ένα υπέροχο βράδυ! Η γυναίκα του λιώνει για εκείνον! Βγήκαν έξω και δεν του άφηνε το χέρι!

Χεράκι - χεράκι Λασκαράκη και Σουλτάτος βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης "The Children" που πρωταγωνιστεί η Ρένια Λουιζίδου. Οι δυο τους πιο ερωτευμένοι από ποτέ δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλον.

Βάσω Λασκαράκη: Από πού είναι ο πρώην της; Στην «φόρα» η καταγωγή του!

Η κάμερα του Happy Day "τσάκωσε" το ζευγάρι να μπαίνει στο θέατρο και βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσουν "καυτερά" θέματα.

Πάνω στον άντρα της, η ίδια είπε "Με παρακολουθεί. Είναι πολύ αυστηρός. Αγωνιά μαζί μου για τη δουλειά… Γενικώς, είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός. Παραπάνω από όσο πίστευα και περίμενα. Ο άνδρας μου δουλεύει τη σεζόν Απρίλιο με Οκτώβριο στην Κρήτη και σε άλλα νησιά. Τώρα είμαστε εδώ, αλλά πηγαινοερχόμαστε για διακοπές!"

Ενώ για το ενδεχόμενο να γυρίσει πίσω στο "Σόι Σου" η ίδια απάντησε: "Δεν είναι εφικτό. Βρισκόμαστε σε άλλες δουλειές. Δεν ξέρω τι να πω…"Νομίζω ότι είναι μεγάλη επιθυμία του κοινού, οπότε κάπως έτσι ακούγεται".

Βάσω Λασκαράκη: Μας έδειξε σε φωτογραφία τον γιο της! Που έχουν «ομοιότητα»;

Η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε σε φωτογραφία τον γιο της! Που έχουν «ομοιότητα»; Δεν πάει σίγουρα το μυαλό σας!

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η ίδια έχει μια και μονάκριβη κόρη.... Ωστόσο, για τις ανάγκες του σήριαλ Έρωτας Μετά, όπου πρωταγωνιστεί, ξαφνικά βρέθηκε και με γιο!

Η Άννα Μακρίδη, η ηρωίδα την οποία υποδύεται, έχει έναν γιο και μια κόρη και μάλιστα όπως είναι φυσικό, τους έχει μεγάλη αδυναμία! Σε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε με τον τηλεοπτικό της γιο και έγραψε στην λεζάντα: «Πόσο ψώνιο.... Κατά μάνα κατά κύρη...» Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Βάσω Λασκαράκη: Έκοβε βόλτες σε εμπορικό με τον Σουλτάτο και είχε πάνω της 2.700 ευρώ! «Κάγκελο» όλοι...

Βάσω Λασκαράκη γιος

Λευτέρης Σουλτάτος: Πόζαρε με άλλη γυναίκα στο πλεύρο του και τον ρώτησαν που είναι η Βάσω Λασκαράκη!

Ο Λευτέρης Σουλτάτος πόζαρε με άλλη γυναίκα στο πλευρό, δημοσίευσε την φωτογραφία και τον ρώτησαν που είναι η Βάσω Λασκαράκη.

Το ζευγάρι που μετά το γάμο του είναι αχώριστοι, απολαμβάνει κάθε λεπτό του έγγαμου βίου με οικογενειακές βόλτες και νυχτερινές εξόδους.

Μάλιστα, είναι τόσο ευτυχισμένοι που σκέφτονται και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδάκι, κάτι το οποίο είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός σε συνέντευξη της.

Πριν από λίγες ημέρες, διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με καλούς φίλους και ο Λευτέρης Σουτλάτος μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία ποζάροντας αγκαλιά με την Πηνελόπη Πλάκα.

Τα likes έπεσαν βροχή, ενώ fan account του ζευγαριού τον ρώτησε που είναι η Βάσω Λασκαράκη με τον ίδιο να απαντά πως κάνει τον φωτογράφο.

Λευτέρης Σουλτάτος Πηνελόπη Πλάκα

Λευτέρης Σουλτάτος Instagram