Βάσω Λασκαράκη: Από πού είναι ο πρώην της; Στην «φόρα» η καταγωγή του!

Κι όμως, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν είναι από εκεί που νομίζετε!

Βάσω Λασκαράκη: Από πού είναι ο πρώην της; Στην «φόρα» η καταγωγή του!

Από πού είναι ο πρώην της Βάσως Λασκαράκη; Στην «φόρα» η καταγωγή του και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν είναι από εκεί που νομίζετε!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης (Ζυρίχη, 28 Ιουλίου 1981) είναι ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου και παρουσιαστής.

Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στη Ζυρίχη αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς Μεσολογγίου και μετέπειτα στην Πάτρα. Κατάγεται από το Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή "Ίασμος" του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από όπου και αποφοίτησε.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές και ταινίες ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός από την τηλεοπτική σειρά "Κρυφά Μονοπάτια" και την ταινία "Οξυγόνο" (2003).

Βάσω Λασκαράκη: Μας έδειξε τον μικρό της γιο σε φωτογραφία! Πόσο πολύ μοιάζουν;

Επίσης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε και ως τραγουδιστής στο τραγούδι "Πάνω στην τρέλα μου" της Βανέσας Αδαμοπούλου, ως μέλος του συγκροτήματος Ι7 στα πλαίσια της ταινίας "Λούφα και Παραλλαγή : Σειρήνες στο Αιγαίο" (2005) και ως ράπερ στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού "Lipstick" (2006) όπου τραγουδούσε με την Αποστολία Ζώη. Από το γάμο του με την επίσης ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη (2013-2017), απέκτησε μία κόρη, την Ευαγγελία (γενν. 10 Νοεμβρίου 2013).

Βάσω Λασκαράκη: «Βγήκε» η καταγωγή του άντρα της! Από εκεί είναι ο Σουλτάτος!

«Βγήκε» η καταγωγή του άντρα της Βάσως Λασκαράκη! Από εκεί είναι ο Σουλτάτος και σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας από ποιο μέρος.

Το επίθετό του, δεν το προδίδει καθόλου... Είστε έτοιμοι να μάθετε;

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τους πολύ δραστήριους και μεθοδικούς σεφ. Ο ίδιος συνεργάζεται σε consulting γαστρονομικά projects για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, Λευτέρη Λαζάρου. Εκτός από σεφ ωστόσο, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι και πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας.

Βάσω Λασκαράκη: «Φόρεσε» λαμπερό χαμόγελο αλλά όλοι κοιτούσαν το χέρι της! Ο λόγος συγκινεί...

Μεταξύ άλλων, ο Κρητικός σεφ διατηρεί κτήμα, λίγο έξω από το Ηράκλειο, με βιολογικές καλλιέργειες ροδιών, από τα οποία φτιάχνει μαρμελάδες και ενεργειακές μπάρες για διάφορες εταιρείες.