Θοδωρής Μαραντίνης: Ρίχνει "βόμβα" στην ελληνική τηλεόραση με το νέο του ρόλο! Ανταγωνιστής της Σίσσυς!

Δεν το περίμενε κανείς!

Θοδωρής Μαραντίνης: Ρίχνει

Η είδηση ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης θα έχει πλέον νέο ρόλο έρχεται και ρίχνει κανονική "βόμβα" στην ελληνική τηλεόραση! Ο τραγουδιστής από συνοδοιπόρος θα γίνει πλέον ανταγωνιστής της Σίσσυς Χρηστίδου!

Πολλές αλλαγές βιώνει τελευταία στη ζωή του ο τραγουδιστής των Onirama. Μετά το χωρισμό του με την γνωστή παρουσιάστρια του «Έλα Χαμογέλα», ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να τον δούμε σε έναν ανατρεπτικό ρόλο.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει ανοικτά για το πρόβλημα υγείας του που τον έκανε να πάει στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Θοδωρής Μαραντίνης θα έχει από τον Ιανουάριο κιόλας τη δική του εκπομπή στον Alpha.

Η εκπομπή θα λέγεται «Barman stories» και θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, μετά τα μεσάνυχτα.

Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε στον αέρα της εκπομπή της για τον Θοδωρή Μαραντίνη και...

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στον αέρα της εκπομπή της για τον Θοδωρή Μαραντίνη και... Τι αποκάλυψε;

Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή μία συζήτηση που είχε με την καλεσμένη της, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, στην εκπομπή της στο Open έκανε μια αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Συγκεκριμένα όταν η ηθοποιός περιέγραψε ένα περιστατικό, όπου η μεγάλη της κόρη δεν την άφησε να βγει στη σκηνή σε μία από τις συναυλίες της, επειδή φοβόταν τον κόσμο, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε το λόγο και είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό το καταλαβαίνω, γιατί το έχω ζήσει κι εγώ με τα παιδιά μου. Δεν είναι το καλύτερό τους, όταν ο μπαμπάς τους βγαίνει στη σκηνή».

Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε ανοιχτά για την μεταγραφή της στον ΑΝΤ1 - «Δεν ήθελα κιόλας να φύγω...»!