Ραφαέλα Πλαστήρα: Σε αναπηρικό καροτσάκι η Σταρ Ελλάς! Της επιτέθηκαν στα Miss World!

Τι περιγράφει η ίδια για την επίθεση της!

Ραφαέλα Πλαστήρα: Σε αναπηρικό καροτσάκι η Σταρ Ελλάς! Της επιτέθηκαν στα Miss World!

Σοκαριστική είναι η είδηση ότι η Σταρ Ελλάς 2019, από τα φετινά καλλιστεία, Ραφαέλα Πλαστήρα, δέχτηκε επίθεση στα Miss World και κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι.

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε πως δέχτηκε επίθεση από τη Μις Αυστραλία Sarah Marschke με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να αναγκαστεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στις δραστηριότητες της διοργάνωσης επί δύο ημέρες.

«Γυρνούσαμε από μια εκδήλωση και όπως πάω να κατέβω από το λεωφορείο με σπρώχνει η Μις Αυστραλία και μου γυρίζει το πόδι. Έπαθαν διάστρεμμα. Για δύο μέρες ήμουν με καροτσάκι. Είμαι ακόμη με γάζα στο πόδι. Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή έδειχνε μια κακία για εμένα. Η επίθεση που δέχτηκα και το διάστρεμμα με έκαναν να πεισμώσω ακόμα πιο πολύ για τον τελικό» , είπε.

Αν δεν θυμάστε κάποια πράγματα για την Σταρ Ελλάς 2019 μπορείτε να τα δείτε εδώ

Συγκλονίζει η Σταρ Ελλάς 2019 - «Ο πρώην μου με κακοποίησε...»!

Συγκλονίσει με την εξομολόγηση της η Σταρ Ελλάς 2019. «Ο πρώην μου με κακοποίησε σωματικά και ψυχολογικά...», αποκάλυψε.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Λονδίνο όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Miss World 2019.

Σε μια από τις συνεντεύξεις που δίνουν οι υποψήφιες πριν τον τελικό, αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε για το παρελθόν της. Η Σταρ Ελλάς 2019 μίλησε για τον πρώην σύντροφό της που την κακοποίησε σωματικά και ψυχολογικά.

«Πριν περίπου δύο μήνες βρισκόμουν σε μια τοξική σχέση με ένα άτομο, το οποίο με κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά. Συνέχεια μου έλεγε ότι δεν είμαι αρκετά καλή ή αρκετά όμορφη. Δραπέτευσα από αυτή την αρρωστημένη σχέση, οπότε θέλω να πω στις υπόλοιπες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί ότι δεν είναι μόνες και κάθε είδος βίας δεν είναι αποδεκτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.