Σοβαροί "μπελάδες" για διάσημο ποδοσφαιριστή! Τον έπιασαν να παραβιάζει τον ΚΟΚ! Τι συνέβη;

Μεγάλο θράσος!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σοβαροί

Δεν θα πιστέψετε ποιον γνωστό ποδοσφαιριστή έπιασαν να παραβιάζει τον ΚΟΚ! Τι συνέβη ακριβώς και τι δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες; Σοβαροί "μπελάδες" χτύπησαν την πόρτα του, εκεί που δεν το περίμενε.

Ο 44χρονος άσσος του ποδοσφαίρου, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία, με τον ίδιο να φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τον "χαμό" που είχε προκαλέσει.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ! Ο ίδιος εθεάθη να μιλάει στο κινητό, και να παρκάρει παράνομα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη The Sun, ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε όλα όσα είδε και τι του προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.

μπελάδες ποδοσφαιριστής

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά, «Δεν μπορούσα να πιστέψω το θράσος του. Έστελνε μηνύματα στο κινητό ενώ παραβίαζε πόσους κανόνες».

Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη βδομάδα, επικράτησε μεγάλος θρήνος για τον "χαμό" ποδοσφαιριστή από τροχαίο, δίνοντας περισσότερο βάρος στην απροσεξία του μεγάλου άσσου!

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει στα γήπεδα!

Νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει στα γήπεδα πιο δυνατός από ποτέ αυτός ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής! Θα κάνει απόψε την πρώτη του εμφάνιση!

Είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου και η ιστορία της ασθένειάς του σόκαρε τον κόσμο. Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο έκανε τις απαραίτητες θεραπείες και βγήκε νικητής από την ασθένειά του.

Σοκ! Μαχαίρωσαν κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην Θεσσαλονίκη!

Ο λόγος για τον Μάξ Τέιλορ, ποδοσφαιριστή της Manchester United, ο οποίος θα εμφανιστεί σήμερα στον αγώνα των "Κόκκινων Διαβόλων" για πρώτη φορά μετά τις χημειοθεραπείες του.

Μιλώντας στο BBC Sport, ο Τέιλορ ξεκαθάρισε πως θέλει απλά να αφήσει πίσω του την ιστορία της ασθένειάς του και να συνεχίσει την καριέρα του σαν να μην έγινε τίποτα.

«Στην αρχή σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, αλλά φτάνει μια στιγμή που όταν κλείνει η πόρτα και είσαι μόνος σου, σκέφτεσαι πραγματικά ότι υπάρχει φόβος για τη ζωή σου. «Είναι αυτό το σύνδρομο που μοιάζει με ίωση… Είσαι ξύπνιος, τρέμεις ολόκληρος, ιδρώνεις τελείως αλλά ταυτόχρονα απλά κρυώνεις πολύ. Αρχίζει η αρρώστια από εκείνο το σημείο.

Δεν θέλω να με θυμούνται απλά επειδή είχα καρκίνο. Είναι ένα κομμάτι μου, το πέρασα, αλλά δεν με προσδιορίζει ως άτομο αυτό…».

ποδοσφαιριστής καρκίνος