Καφέ της Χαράς: Ο Πώποτας παρουσιάζει τα νέα «αστέρια» της σειράς! Η φωτογραφία είναι «μαγεία»!

Spoiler alert!

Καφέ της Χαράς: Ο Πώποτας παρουσιάζει τα νέα «αστέρια» της σειράς! Η φωτογραφία είναι «μαγεία»!

Ο Πώποτας παρουσιάζει τα νέα αστέρια της σειράς «Καφέ της Χαράς» με μια φωτογραφία που είναι σκέτη «μαγεία»!

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, Χάρης Ρώμας έχει ξεκινήσει μαζί με το υπόλοιπο καστ της σειράς του ΑΝΤ1, τα γυρίσματα για το νέο κύκλο που θα προβληθεί σύντομα στις οθόνες μας!

Τα spoiler για το τι πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια έχουν πάρει «φωτιά» και μέσα από τα Instagram των ηθοποιών βλέπουμε μικρές σκηνές που μας προϊδεάζουν για το τι θα δούμε!

Έτσι κι αυτήν την φορά, ο Χάρης Ρώμας δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία με την «Βάλια» και τον «Μανωλάκη» από το νέο Καφέ της Χαράς και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

«Two stars are born.Η Έφη και ο Πάρις στο καινούργιο μας ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ!!!».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Καφέ της Χαράς: Ποια «Μπουλίτσα»; Αυτή είναι η μελαχρινή που έχει κλέψει την καρδιά του «Μανωλάκη»!

Αυτή είναι η μελαχρινή που θα εισβάλλει στο "Καφέ της Χαράς" και θα κλέψει την καρδιά του "Μανωλάκη"! Ποια "Μπουλίτσα"; Ο νέος του έρωτας!

Ως γνωστόν, ο Μανωλάκης με την κόρη της Χαράς είχε κάποια συμπάθεια παραπάνω και το είχαμε καταλάβει από τον πρώτο κιόλας κύκλο! Όμως, στα νέα επεισόδια θα γίνει η μεγάλη ανατροπή!

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου θα κάνει την πρεμιέρα του και μέσα στους νέους ρόλους θα είναι κι αυτός τις γιατρίνας, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη!

Η ίδια εκτός από γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, θα είναι και αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

«Εγώ είμαι η νεαρή γιατρός που άνω το αγροτικό μου στο χωριό και είμαι σχεδόν αρραβωνιασμένη με τον Μάνο» είχε πει πριν από λίγες ημέρες στην κάμερα του Πρωινού η Μαριαλένα Ροζάκη.

Δείτε το πρόσωπό της:

Καφέ της Χαράς νέοι ρόλοι

Και δείτε και πως είναι σήμερα η Μπουλίτσα για να... συγκρίνετε!