Έλενα Ράπτη: Επίθεση στο γραφείο της βουλευτή! Τι συνέβη;

Φωτογραφίες - "χάος" από τον χώρο!

Έλενα Ράπτη: Επίθεση στο γραφείο της βουλευτή! Τι συνέβη;

Μεγάλο σοκ προκλήθηκε στην Έλενα Ράπτη, καθώς έγινε επίθεση στο γραφείο της! Τι συνέβη στην βουλευτή της ΝΔ και ποια τα μηνύματα που της έγραψαν;

Φωτογραφίες - καρέ από την πρόσφατη επίθεση!

Στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Έλενας Ράπτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου άγνωστοι.

Έλενα Ράπτη επίθεση
Έλενα Ράπτη γραφείο
Έλενα Ράπτη υβριστικά μηνύματα

Οι δράστες πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο του γραφείου της βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για την προσωπική ζωή της Ράπτη, δείτε αναλυτικά όσα έχουν γίνει γνωστά για εκείνη, τις σπουδές της, και πολλά άλλα.

Πηγή: protothema.gr

Δύσκολες ώρες για την Έλενα Ράπτη! Έχασε τον... φύλακα άγγελο της!

Δύσκολες είναι αυτές οι ώρες για την Έλενα Ράπτη, η οποία έχασε τον φύλακα άγγελο της!

Η γνωστή πολιτικός φαίνεται πως έχει μια άγνωστη πλευρά προς τον κόσμο και αυτή είναι η μεγάλη της πίστη στο θεό.

Η Έλενα Ράπτη και η βουλευτής της NΔ είχε πνευματική σχέση με τον γέροντα Σοφρώνιο, ιεραπόστολο τον οποίο γνώρισε 15 χρόνια πριν στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ και από τότε ήταν ο φύλακας άγγελός της όπως λέει η ίδια.

Ο γέροντας Σοφρώνιος έφυγε από τη ζωή και η Έλενα τον αποχαιρέρησε και δημόσια με λόγια σεβασμού και μεγάλης αγάπης. Έλενα Ράπτη: «Ας έρθει πρώτα το μωράκι μου και μετά...»! Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της!

Η ίδια με μια δημοσίευση της στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον παππούλη μας, τον γέροντα Σωφρονιο. Έναν ιεραπόστολο , πατέρα και φύλακα άγγελο για όλους όσοι είχαν ανάγκη. Τον γνώρισα πριν από 15 χρόνια όταν σε μια επίσκεψη μου στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ άκουσα τις μοναχές να μιλούν για ένα φωτισμένο γέροντα. Έτσι είχα την τύχη και την ευλογία να τον επισκέπτομαι, να κουβεντιαζω μαζί του και να νιώθω ότι έχω ένα δικό μου άνθρωπο που με αγαπά και με νοιάζεται. Όλη του η ζωή στο δρόμο του Χριστού. Όλα τα λόγια και οι πράξεις του αγάπη για τον συνάνθρωπο. Χαιρόταν και πονούσε αθώα και αβίαστα σαν μικρό παιδί. Αγαπούσε και βοηθούσε όλο τον κοσμο. Συχνά μου τηλεφωνούσε για ανθρώπους που είχαν ανάγκη κι έκλαιγε γιατί πονούσε με τον πόνο του άλλου. Πόσο αγνός, πόσο ευαίσθητος και αξιαγάπητος!
Πριν από περίπου δέκα μέρες που τον είχα επισκεφτεί μου υπενθύμισε την αγαπημένη του προσευχούλα «Γλυκύτατε Πατέρα μου αξίωσε με στη Βασιλεία σου, γλυκύτατε Χριστέ μου βοήθησε με, γλυκύτατο Πανάγιο Πνεύμα φώτισε μου το έρεβος». Σας παραθέτω το βίντεο που έκανε την προσευχουλα του για να δείτε ποσο γλυκός άνθρωπος ηταν. Προχθές ο παππούλης μας μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Πήγα κι εγώ κοντά του. Με αγκαλιάσε, με φιλησε και μου εδωσε ευχές λίγο πριν μπει στην εντατική. Παρά τους πόνους και την καρδιακή, αναπνευστική και νεφρική ανεπάρκεια που έπαθε μας χαμογελούσε χωρίς να παραπονιέται και στο χέρι του κρατούσε ενα κομποσκινακι. Σήμερα η καρδούλα του δεν άντεξε και ο παππουλης μας ήσυχα κοιμήθηκε.. Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη, γενναιόδωρη ψυχη, ταπεινότητα και αγνότητα. Τυχεροί όσοι τον γνώρισαν. Καλό Παράδεισο παππουλη μου...»

Δείτε την σχετική δημοσίευση της: