Ευγενία Μανωλίδου: Το τρυφερό φιλί από τον γιο της κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η τρυφερή ανάρτηση!

Ευγενία Μανωλίδου: Το τρυφερό φιλί από τον γιο της κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η Ευγενία Μανωλίδου ξέκλεψε ένα τρυφερό φιλί από τον γιος τη κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε εκδήλωση χθες το βράδυ.

Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκε στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ελληνικής Αγωγής.

Η πιο γλυκιά στιγμή ήταν όταν ο μικρός γιος του ζευγαριού της έδωσε ένα τρυφερό φιλί και εκείνη φυσικά το μοιράστηκε στο Instagram.

Η τρυφερή φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου με τον γιο της!

«Τα τυχερά του … επαγγέλματος!!! #myprince #luckymom #luckymoment » έγραψε στην φωτογραφία.

Ευγενία Μανωλίδου παιδιά

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γιους τους! Σε ποιον μοιάζουν;

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου με τους γιους τους. Σε ποιον μοιάζουν περισσότερο;

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 17 χρόνια, ενώ μετρούν 10 χρόνια έγγαμου βίου και τα παιδιά τους είναι όλη τους η ζωή. Ευγενία Μανωλίδου: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση;

Μαζί με τους γιους τους, Περσέα και Αλκαίο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η σύζυγός του μαέστρος και παρουσιάστρια βρέθηκαν στον αγιασμό που έγινε στη σχολή Ελληνική Αγωγή, στους Αμπελόκηπους.

Η Ευγενία Μανωλίδου, δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από την εκδήλωση, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πόσο σας ευχαριστούμε… Καλή μας αρχή, σε αυτό το 25ο έτος λειτουργίας της Ελληνικής Αγωγής!».

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου γιοι

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου γιοι

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου γιοι

Ευγενία Μανωλίδου: Δαμάζει τα κύματα! Μας αφήνει άφωνους κάνοντας θαλάσσιο σκι! (Βίντεο)

Η Ευγενία Μανωλίδου μας αφήνει άφωνους κάνοντας θαλάσσιο σκι! Δαμάζει τα κύματα!

Οι αυξημένες υποχρεώσεις που έχει ο σύζυγός της, Άδωνις Γεωργιάδης ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δεν έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής στο ζευγάρι να φύγει έστω λίγες μέρες προς κάποιον τουριστικό προορισμό για διακοπές.

Η ίδια, όμως, φαίνεται πως δεν την πτοεί αυτό αφού κατευθύνθηκε προς τη Βουλιαγμένη και έκανε θαλάσσιο σκι!

Η Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα εντυπωσιακό βίντεο όπου στέκεται στη σανίδα με ιδιαίτερη άνεση και κάνει μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή θαλάσσια διαδρομή.

Δείτε το σχετικό βίντεο: