Τατιάνα Στεφανίδου: «Τυφλώθηκαν» όλοι με το δαχτυλίδι στα χέρια της! Δείτε το βίντεο και θα πάθετε την πλάκα σας!

Μας «έβγαλε» το μάτι!

Τατιάνα Στεφανίδου: «Τυφλώθηκαν» όλοι με το δαχτυλίδι στα χέρια της! Δείτε το βίντεο και θα πάθετε την πλάκα σας!

Με το δαχτυλίδι στα χέρια της Τατιάνας Στεφανίδου «τυφλώθηκαν» όλοι! Δείτε το βίντεο και θα πάθετε την πλάκα σας!

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποτελεί μια από τις πιο σικάτες και καλόγουστες γυναίκες της ελληνικής showbiz και αυτό φυσικά φαίνεται και στον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να ντύνεται!

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι αρκετά ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο το οποίο μας «τύφλωσε» με την λάμψη που εξέπεμπε το δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ένα ιδιαίτερο γούστα στα κοσμήματα και μας το απέδειξε αυτό και πριν λίγο καιρό με τα σκουλαρίκια που είχε επιλέξει. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι είναι της εταιρείας Ιμάνογλου και είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει το τελευταίο καιρό!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τατιάνα Στεφανίδου: Μας «έβγαλε» το μάτι το πανάκριβο δαχτυλίδι της! Είναι μπλε και χρυσό...

Η Τατιάνα Στεφανίδου μας «έβγαλε» το μάτι το πανάκριβο δαχτυλίδι της! Είναι μπλε και χρυσό και το θέλουμε από... χτες!

Η παρουσιάστρια, φημίζεται για το άψογο στιλ και την φινέτσα της και με το τελευταίο της post επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά πως το καλό της γούστο... καλά κρατεί!

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό δαχτυλίδι σε μπλε με χρυσό και τα likes πήραν φωτιά! Αν και είναι πανάκριβο, τα αξίζει και με το παραπάνω, δεν συμφωνείτε; Ιδού:

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Αποκάλυψη τώρα! Η κοινή "τραγωδία" που τους ένωσε! Στο παρελθόν και οι δυο...

Τατιάνα Στεφανίδου: Η μικρή της τσάντα, κόστισε 1.890 ευρώ! Θα έδινες τόσα πολλά;

Μοιάζει αδιανόητο αλλά η μικρή τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου της κόστισε 1.890 ευρώ! Θα έδινες τόσα πολλά για ένα μόνο κομμάτι;

Η Τατιάνα Στεφανίδου, αγαπά την μόδα και κάθε της εμφάνιση συζητιέται αρκετά! Η κούκλα παρουσιάστρια, επενδύει σε statement κομμάτια που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τατιάνα Στεφανίδου: Με στενή μαύρη τουαλέτα, πάντρεψε γνωστή δικηγόρο μαζί με τον Ευαγγελάτο!

Η τελευταία της ανάρτηση στo Instagram δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αφού η Τατιάνα έκανε το απόλυτο casual look συνδυασμένο με κρεμ τσάντα ώμου! Αυτή η Saint Laurent τσάντα είναι έρωτας με την πρώτη ματιά και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Το όνομα της Becky και κοστίζει 1.890 ευρώ. Εσύ, θα τα έδινες; Εμείς πάντως ναι! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Τατιάνα Στεφανίδου: Η μικρή της τσάντα, κόστισε 1.890 ευρώ! Θα έδινες τόσα πολλά;Τατιάνα Στεφανίδου: Η μικρή της τσάντα, κόστισε 1.890 ευρώ! Θα έδινες τόσα πολλά;