Power of Love: Κατερίνα και Ζένια ποζάρουν εντελώς γυμνές

Για καλό σκοπό

Power of Love: Κατερίνα και Ζένια ποζάρουν εντελώς γυμνές

Η Κατερίνα και η Ζένια που έγιναν γνωστές μέσα από την συμμετοχή τους στο Power of love ποζάρουν γυμνές.

Παρά το γεγονός πως μέσα στο σπίτι της αγάπης είχαν κάποιες εντάσεις τελικά έξω από αυτό έγιναν φίλες.

Ζένια και Κατερίνα έκαναν μια ανάρτηση στο Instagram για καλό σκοπό, καθώς στα πλαίσια καμπάνιας κατά του AIDS και με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τη κοινή γνώμη, πόζαραν γυμνές.

Power of love παίκτριες

Εντωμεταξύ μια άλλη παίκτρια του Power of love ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Τα κορίτσια που τρέλαναν τους πάντες στο "Power of Love", τα "έσπασαν" στα μπουζούκια!

Μια λαμπερή εμφάνιση έκαναν τα κορίτσια που τρέλαναν τους πάντες στο γνωστό ριάλιτι του "Power of Love"! Οι τρεις κολλητές τα "έσπασαν" στα μπουζούκια, και "μαγνήτισαν" όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Οι φίλες αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο τις υποχρεώσεις τους, και να "ξεσκάσουν" με μια μοναδική βραδινή έξοδο. Φανερά ανανεωμένες και πιο λαμπερές από ποτέ, πόζαραν στο φακό γεμάτες χαρά και χαμόγελα.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, τις "τσάκωσε" να διασκεδάζουν και να πίνουν χαλαρά το κρασάκι τους, κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις. Χορεύοντας και διασκεδάζοντας, οι τρεις τους πιο όμορφες από ποτέ, φρόντισαν να εκμεταλλευτούν την βραδιά τους προς όφελός τους.

Τόσο η Στέλλα Μιζεράκη, όσο και η Αθηνά Χρυσαντίδου και η Κυριακή Τσανικίδη, φόρεσαν τα πιο τέλεια χειμερινά συνολάκια, με τα "απόλυτα" χρώματα, μαύρο και άσπρο, αναδεικνύοντας τις κορμάρες τους και κάνοντας τους πάντες γύρω τους να τις κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό.

Όσο για το ίδιο το ριάλιτι, να θυμίσουμε πως είχε προκληθεί "χαμός" με τα γυρίσματα και τους παίκτες, όταν η παραγωγή είχε αναγκαστεί να "παγώσει" τα γυρίσματα.

Αποκλειστικό: Παίκτης του Power of Love μέθυσε και τα έκανε γυαλιά καρφιά σε γνωστό μαγαζί!
Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά, όταν παίκτης του Power of love,ήπιε λίγο παραπάνω, μέθυσε και τα έκανε όλα λίμπα στο μαγαζί!

Η πληροφορία αυτή έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr μόλις πριν λίγα λεπτά και δεν γινόταν να μην σας την μεταφέρουμε μέσα από το Vanda's blog! Διαβάστε παρακάτω...

Για την ακρίβεια, ο συγκεκριμένος παίκτης βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο πολύ αυτό γνωστό μαγαζί της Τρούμπας, με φίλους του - μάλιστα ένας από αυτούς είχε απασχολήσει στο παρελθόν όταν εμφανίστηκε στο My Style Rocks σε ρόλο μνηστήρας παίκτριας - και άνοιγε το ένα μπουκάλι μετά το άλλο!

Στην αρχή, μπαινοέβγαινε στο μαγαζί με το τηλέφωνο στο χέρι και κάθε λίγα λεπτά σταματούσε σε κάποιον που τον αναγνώριζε και έβγαζαν σέφλι και φωτογραφίες με το κινητό! Μετά από κάποια ώρα, όταν τα μπουκάλια είχαν γίνει αρκετά πάνω στο τραπέζι του άρχισε να βρίσκεται σε ένα πιο ευχάριστο κλίμα!

Τραγουδούσε, χόρευε και φώναζε ενώ οι φίλοι του του έλεγαν να ηρεμήσει λίγο! Εννοείται πως δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη μαζί του! Σε κάποια στιγμή, όπως μας μεταφέρθηκε στα γραφεία του Youweekly.gr και σας αποκαλύπτουμε μέσα από το Vanda's blog, έριξε το ποτήρι του με δύναμη στο πάτωμα κάνοντάς το γυαλιά καρφιά!

Τότε οι φίλοι του προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και ένας υπεύθυνος από το μαγαζί τους πλησίασε και τους ζήτησε με όμορφο τρόπο να ηρεμήσουν γιατί στο μαγαζί αυτό δεν επιτρέπονται τέτοια σκηνικά.

Δυστυχώς για εκείνους, ο πολυσυζητημένος αυτός μελαχρινός παίκτης του ριάλιτι του STAR δεν μπορούσε με τίποτα να συνέλθει και ξανά πέταξε ένα ποτήρι κάτω γελώντας! Εκείνη την στιγμή οι φίλοι του ζήτησαν αμέσως τον λογαριασμό και τον έβγαλαν έξω από το μαγαζί σχεδόν σηκωτό γιατί αρνιόταν να φύγει...

Σας πάει σε κάποιον το μυαλό; Αποκλείεται να μην καταλάβατε ότι μιλάμε για τον... Κρατάτε μυστικό;