Το Πρωινό: Έμεινε "παγωτό" η παρουσιάστρια! Τα λόγια του Σπυρόπουλου που την σόκαραν! "Εσύ μπορείς να μιλάς γιατί..."

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής;

Το Πρωινό: Έμεινε

"Εσύ μπορείς να μιλάς γιατί έχεις διαχειριστεί τα προσωπικά σου" "Χαμός" επικράτησε στο Πρωινό, με τα λόγια του Σπυρόπουλου! Η παρουσιάστρια έμεινε "παγωτό" εν ώρα εκπομπής με τις δηλώσεις του ηθοποιού που την σόκαραν!

Έχοντάς τον καλεσμένο, η Σκορδά, θέλησε να τον ρωτήσει για την προσωπική του ζωή και για αυτό, αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου!

Ο ίδιος ωστόσο, είχε μια "αναπάντεχη" απάντηση, «Όλα τα σκέφτομαι… με τον καιρό πια δεν τον φοβάμαι! Οι Έλληνες νομίζουν ότι είναι κάτι δεσμευτικό! Μπορεί, δεν ξέρω. Εσύ μπορείς να μιλάς γιατί έχεις διαχειριστεί τα προσωπικά σου… σου το έχω πει κιόλας, είσαι top! Έτσι όπως εκτίθεσαι και με την δουλειά που έχεις, το έχεις διαχειριστεί super»!

Και εκείνη ήταν η στιγμή που η παρουσιάστρια δεν ήξερε τι να του απαντήσει. Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι αναπάντεχο συμβαίνει εν ώρα εκπομπής, καθώς όταν ο μικρός της γιος είχε κάνει την εμφάνισή του στο πλατό, συνάδελφοι της παρουσιάστριας δεν τον είχαν πάρει καν χαμπάρι και έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Το Πρωινό: Η "επική" πρόκληση από τον Νίκο Μουτσινά! Τι έβαλε την παρουσιάστρια να κάνει on air;

Η "επική" πρόκληση από τον Νίκο Μουτσινά στο Πρωινό! Τι έβαλε την παρουσιάστρια να κάνει on air;

Το Challenge που αποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά!

Το πρωινό: Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με τον γιο της στην εκπομπή! Η απίστευτη αντίδραση της Λίτσα Πατέρα!

Ο παρουσιαστής την προκάλεσε να κάνει on camera το Loquita Challenge και αυτό ακριβώς έκανε και η Σκορδά! Η παρουσιάστρια μετά τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Νίκο Μουτσινά, σηκώθηκε μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα.

Φυσικά και ξεσήκωσε τόσο το πλατό, όσο και το κοινό της!

Το Πρωινό: Γέλια μέχρι δακρύων! Τι είδαν στον αέρα και πάθανε πλάκα;

Γέλια μέχρι δακρύων είδαμε να "ρίχνουν" όλοι στο πλατό στο Πρωινό. Τι είδαν στον αέρα και πάθανε πλάκα πάνελ και παρουσιάστρια;

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έφυγε από το τραπέζι και έπεσε στον καναπέ, ενώ η Φαίη Σκορδά γύρισε την πλάτη στην κάμερα.

Αυτό συνέβη όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο Χρήστος Νέζος από στον Ληθαίο ποταμό στα Τρίκαλα. Χαμός στο Πρωινό! Δείτε την κούκλα ανιψιά της παρουσιάστριας!

Εκεί που μιλούσε ο δημοσιογράφος,ξαφνικά είδαμε από πίσω του τον Άη Βασίλη και τότε ήταν που οι συνεργάτες στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια.

«Τι γελάτε; Εδώ τα Τρίκαλα είναι η πρωτεύουσα του Άη Βασίλη», τους είπε και δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε.

Το Πρωινό