Miss Universe 2019: Μεγάλη ανατροπή! Η νικήτρια και το πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο μοντέλο του διαγωνισμού!

Ποιο το πρόσωπό της;

Miss Universe 2019: Μεγάλη ανατροπή! Η νικήτρια και το πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο μοντέλο του διαγωνισμού!

Αυτό είναι το πρόσωπο που "έκλεψε" όλες τις εντυπώσεις καθώς αποτελεί το πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο μοντέλο του διαγωνισμού! Μεγάλη ανατροπή για την Miss Universe 2019! Ποια η νικήτρια της μεγάλης βραδιάς;

Η Νοτιοαφρικανή καλλονή κατέκτησε το στέμμα για φέτος, αφήνοντας πίσω της την Miss Mexico και την Miss Puerto Rico!

Ο λόγος για την Zozibini Tunzi! Ωστόσο αυτή που κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της, ήταν η 20χρονη Swe Zin Htet, καθώς έγραψε ιστορία με την παρουσία της, αντιπροσωπεύοντας την LGBTQ ομάδα.

Η ίδια μάλιστα προέρχεται από χώρα στην οποία η ομοφυλοφιλία θεωρείται έγκλημα, κάτι που την έκανε ακόμα πιο τολμηρή, συγκινώντας κοινό και κριτές.

Ωστόσο, η ζωή των μεγάλων νικητών δεν είναι εύκολη. Πρόσφατα μάλιστα, Σταρ Ελλάς του 2019, μίλησε "ανοιχτά" για τις δύσκολες στιγμές και τα όσα έχει περάσει στην προσωπική της ζωή.

Πανέμορφη Star Hellas συγκλονίζει με την εξομολόγηση της: «Ο σύντροφος μου με κακοποιούσε»!

Η εξομολόγηση που έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε αυτή η πανέμορφη Star Hellas, συγκλονίζει τον οποιονδήποτε την ακούσει. Μίλησε ανοικτά και παραδέχτηκε : «Ο σύντροφος μου με κακοποιούσε»!

Είναι μία από τις καλλονές που έχει γνωρίσει η χώρα στα καλλιστεία και συνεχίζει να κάνει καριέρα τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων.

Ο λόγος για την Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία αναδείχθηκε Star Hellas και αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο διεθνή διαγωνισμό Miss World 2019.

Μη χάσετε επίσης τις πρώτες δηλώσεις της αμέσως μετά την ανάδειξή της σε Star Hellas!

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στον διαγωνισμό, η Ραφαέλα αποκάλυψε ποια ήταν η δυσκολότερη περίοδος της ζωής της, μιλώντας για τον σύντροφό της, ο οποίος την κακοποιούσε τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά.

«Πριν από περίπου δύο μήνες βρισκόμουν σε μια τοξική σχέση με ένα άτομο, το οποίο με κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά. Συνέχεια μου έλεγε ότι δεν είμαι αρκετά καλή ή αρκετά όμορφη. Δραπέτευσα από αυτή την τοξική σχέση, οπότε θέλω να πω στις υπόλοιπες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί ότι δεν είναι μόνες και κάθε είδος βίας δεν είναι αποδεκτό».

Ραφέλα Πλαστήρα

Καλλιστεία: Αυτή είναι η Star Hellas 2019! Ξανθιά και εντυπωσιακή!

Αυτή η κοπέλα βγήκε Star Hellas 2019 στα καλλιστεία που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ξανθιά και εντυπωσιακή.

Στο θέατρο Alhambra, το βράδυ της Τετάρτης έγινε ο λαμπερός διαγωνισμός ομορφιάς και τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατέθηκαν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, «Μαζί για τη Ζωή».

Ποια κορίτσια πήραν μέρος στο διαγωνισμό και διεκδίκησαν τον τίτλο;

Star Hellas στέφθηκε η Ραφαέλα Πλαστήρα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Καλλιστεία 2019

Miss Hellas για το 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη. Η 23χρονη από την Αθήνα σπουδάζει στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται,διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

Καλλιστεία 2019

Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς βγήκε η Ιωάννα Χατζή, ενώ Μις Τουρισμός 2019 αναδείχθηκε η Μαριάννα Περατσάκη.