X-Factor: Όλα όσα θα δούμε στον λαμπερό ημιτελικό της Τετάρτης!

Φαντασμαγορικό show!

X-Factor: Όλα όσα θα δούμε στον λαμπερό ημιτελικό της Τετάρτης!

Ο καιρός της ανάδειξης του μεγάλου νικητή του X-Factor πλησιάζει! Ο ημιτελικός της Τετάρτης θα είναι σίγουρα λαμπερός και θα κρύβει ένα σωρό εκπλήξεις!

Ο Ημιτελικός της Τετάρτης θα έχει εκπλήξεις και ανατροπές:
-Διπλές εμφανίσεις για τους 5 διαγωνιζόμενους

-Δύο αποχωρήσεις στο τέλος της βραδιάς
-Δύο ξεχωρσιτούς guests

Δείτε επίσης την εντυπωσιακή εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου στο προηγούμενο live του X-Factor!

Η Τάμτα που έχει συνδέσει το όνομά της με το X FACTOR και εκτός συνόρων, ως κριτής για δύο τηλεοπτικές σεζόν στο X FACTOR της Γεωργίας και άλλες δύο στο X FACTOR Ελλάδος, επιστρέφει στη σκηνή του μεγαλύτερου talent show παγκοσμίως σε μια θεαματική εμφάνιση-έκπληξη.

Ο Ημιτελικός φέρνει στη σκηνή του X FACTOR επίσης, έναν αγαπημένο ερμηνευτή. Ο Δημήτρης Μπάσης θα ανέβει στο stage για να μοιραστεί με το κοινό και τους τηλεθεατές ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα, μέσα από τη μουσική του συνάντηση με τον Χρήστο Μάστορα στο single «Ένα Λεπτό», σε ένα ξεχωριστό ντουέτο.

Η Δέσποινα Βανδή θα δώσει το σύνθημα να ξεκινήσει η πιο σημαντική μέχρι σήμερα βραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ξεχωρίσουν οι 3 διαγωνιζόμενοι που θα πάρουν το πράσινο φως για τον τελικό.

Και αυτή την Τετάρτη ο μεγαλύτερος κριτής είναι το τηλεοπτικό κοινό που μέσα από το app του OPEN TV θα δώσει τη θετική του ψήφο στους υποψήφιους που θέλουν να δουν να φτάνουν στον τελικό της ερχόμενης εβδομάδας.

X-Factor Highlights: Η ερμηνεία της Βανδή με την Ασλανίδου και η αποχώρηση!

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς show του Open, X-Factor! Η ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή παρέα με τη Μελίνα Ασλανίδου ήταν αυτή που συγκίνησε, ενώ η αποχώρηση ήρθε για να σοκάρει κοινό και κριτές!

Το X-Factor του Open tv για ακόμη μια φορά μας κράτησε στην οθόνη μας με απίστευτες ερμηνείες και "ευτράπελα". Εμείς σας έχουμε μαζέψει όλα όσα προκάλεσαν εντύπωση και συζητήθηκαν περισσότερο από τον κόσμο!

Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο προσέφεραν και οι AC², οι οποίοι μίλησαν ανοικτά για το bullying που έχουν δεχθεί ανά καιρούς.

Στη συνέχεια, οι δύο κυρίες, Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου, απογείωσαν το show με μία συγκλονιστική τους ερμηνεία!

Ενώ με τη σειρά της η Μελίνα Ασλανίδου ερμήνευσε το νέο της τραγούδι.

Τέλος η αποχώρηση άφηνε άφωνους τόσο τους κριτές όσο και το κοινό. Τελευταίοι έμειναν οι Άνω Κάτω και οι Liak and the Covers, από την ομάδα του Γιώργου Θεoφάνους. Οι δεύτεροι ήταν αυτοί που αποχώρησαν από το show.