Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έξαλλη μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων! «Είναι άκομψο συνέχεια να...»!

Η ερώτηση που την έφτασε στα όρια της!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έξαλλη μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων! «Είναι άκομψο συνέχεια να...»!

Έγινε έξαλλη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων και η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι... «είναι άκομψο συνέχεια να με ρωτάτε το ίδιο»!

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν την γνωστή παρουσιάστρια να επιστρέφει στις οθόνες μας και στην παρουσίαση του διαγωνισμού μόδας «My Style Rocks», του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε θα έχει τον ρόλο της παρουσίασης φέτος στο παιχνίδι.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρήκε την παρουσιάστρια και την ρώτησαν αν τελικά θα την δούμε τελικά στο My style rocks! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους απάντησε χαρακτηριστικά:

«Είναι άκομψο να με ρωτάτε συνέχεια αν θα είμαι στο My Style Rocks. Ρωτήστε τον ΣΚΑΪ και την Ατζούν μίντια»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Βόμβα»! Θα επιστρέψει μέσα από... μεγάλο κανάλι;

«Βόμβα» σκάνε οι φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ξανά στην τηλεόραση. Θα επιστρέψει μέσα από... μεγάλο κανάλι;

Μπορεί τον Δεκέμβριο να παρουσιάσει τα καλλιστεία για τη «Miss Κρήτη» που θα λάβουν χώρα στις 5 του μήνα, φαίνεται πως επιστρέφει δυναμικά στην παρουσίαση.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει προσεγγίσει το Mega για να βρεθεί στην ομάδα του μόλις το δούμε και πάλι στους δέκτες μας.

Μπορεί πολλά ρεπορτάζ να την ήθελαν στην παρουσίαση του «My style rocks», ωστόσο όπως φαίνεται θα έχουμε πολλές ανατροπές.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν έριξε ούτε βλέμμα στους φωτογράφους! Με το που είδε τον φακό κοίταξε κάτω...

Δεν έριξε ούτε βλέμμα στους φωτογράφους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στους φωτογράφους! Με το που είδε τον φακό κοίταξε κάτω...

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μία λαμπερή εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο και τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φόρεσε πράσινο φόρεμα με παγιέτα και έκλεψε την παράσταση!

Εκείνη ωστόσο έδειξε να μη νοιάζετε ούτε λίγο για τους φωτογράφους, αφού μόλις είδε το φακό έστριψε αμέσως το κεφάλι της προς τα κάτω, αγνοώντας ολοκληρωτικά τα φλας.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τη νυχτερινή της έξοδο:

Σπυροπούλου εμφάνισηΚωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογράφοι