Επανασύνδεση «βόμβα»! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι και πάλι μαζί!

Ο έρωτας τους καλά κρατεί!

Επανασύνδεση «βόμβα»! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι και πάλι μαζί!

Μόλις «έσκασε» μια επανασύνδεση «βόμβα»! Και πάλι μαζί αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού έκαναν την προσπάθεια να τα ξαναβρούν!

Ο λόγος για τον Διονύση Αλέρτα και την Εβίτα Μπέκα, οι οποίοι ήταν μαζί λίγο περισσότερο από ένα χρόνο καιο αποφάσισαν ξαφνικά να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και να μπουν τίτλοι τέλους στη σχέση τους.

Όπως φαίνεται όμως ο έρωτας τους καλά κρατεί και είναι και πάλι μαζί!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επανασύνδεση "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Το ρομαντικό ταξίδι που τους "ένωσε"!

Έσκασε τώρα επανασύνδεση σκέτη "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Το ρομαντικό αυτό ταξίδι στο εξωτερικό τους "ένωσε" ξανά...

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και ο χωρισμός του ήρθε σαν σοκ! Οι δυο τους ωστόσο φαίνεται πως βρίσκονται σε τροχιά επανασύνδεσης.

Επανασύνδεση "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο λόγος για τον γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Αντωνιάδη και τη σύζυγό του Αφροδίτη. Το ζευγάρι βρέθηκε στη Βουδαπέστη για τα γενέθλια του τραγουδιστή και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Ήρθαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια μου. Είναι μια προσπάθεια για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε τις καταστάσεις και να μην είμαστε σε αυτή τη μίζερη κατάσταση που σου περιέγραψα πριν ένα μήνα. Μια προσπάθεια επανασύνδεσης, σε καλό δρόμο είμαστε…» ήταν τα λόγια του Χρήστου Αντωνιάδη, ο οποίος δε σταμάτησε να χαρίζει χαμόγελα στην κάμερα.

undefined

Επανασύνδεση "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Έσκασε μόλις τώρα επανασύνδεση "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Σας έχουμε τη φωτογραφία- ντοκουμέντο!

Αυτό το ζευγάρι πέρασε πολλές φουρτούνες όμως τελικά κατέληξαν και πάλι μαζί. Μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αποκαλύφθηκε η επανασύνδεσή τους μιας και ο φωτογραφικός φακός τους "συνέλαβε" σε κοινή βραδινή έξοδο.

Ελληνίδα ηθοποιός δεν πρόλαβε να χωρίσει και ξαναβγήκε με τον πρώην της!

Ο λόγος για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Δημήτρη Μηλιώνη. Τις προηγούμενες μέρες είχε αρνηθεί να κάνει δηλώσεις σχετικά με το χωρισμό της ή για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, μία φωτογραφία ωστόσο την "πρόδωσε"!

Αλεξανδράκη- Μηλιώνης επανασύνδεση

Αλεξανδράκη σχέση