«Άγριες Μέλισσες»: Η «Πηνελόπη Σεβαστού» αποκαλύπτει - Αυτό είναι το ιδανικό τέλος για τη σειρά!

Τα είπε όλα!

«Άγριες Μέλισσες»: Η «Πηνελόπη Σεβαστού» αποκαλύπτει - Αυτό είναι το ιδανικό τέλος για τη σειρά!

Η γλυκιά «Πηνελόπη Σεβαστού» από την κορυφαία σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτει ποιο θα ήθελε να είναι το ιδανικό τέλος για τη σειρά!

Η Μαρία Πετέβη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ρόλο της στη σειρά και σε όλα όσα προβλέπει να γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

«Το ιδανικό τέλος για την Πηνελόπη είναι να μάθει την αλήθεια για να καταρρίψει όλα αυτά που είχε στο μυαλό της για τους γονείς της και για τι σημαίνει ζωή γενικά και το ποιος είναι ο τρόπος που πρέπει να φέρονται οι άνθρωποι και το τι σημαίνει αγάπη. Έχει μάθει με λάθος τρόπο την αγάπη. Πρέπει να φύγει, ή με τον Μελέτη, ή να πάει με την πλευρά των τριών αδερφών. Αν καταλάβει τι σημαίνει αλήθεια με τους γονείς της θα χάσει τον κόσμο», είπε η Μαρία Πετεβή.

Μη χάσετε επίσης το απίστευτο spoiler που σας έχουμε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς!

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για τη σχέση της Πηνελόπης με τον Μελέτη και τις ερωτικές σκηνές: «Ναι, όλες οι σκηνές είναι ωραίες. Δεν σου λέω τίποτα.

Συζητούσαμε καιρό για το πρώτο φιλί και όταν έφτασε η σκηνή είχαμε κάνει και μια πρόβα πριν που μιλούσαμε και λέγαμε και πώς πρέπει να συμβεί. Θέλαμε να υπάρξει αντίσταση μέχρι να συμβεί αυτό, δεν είναι κάτι εύκολο και για τους δύο» ήταν τα λόγια της.

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει: «Το GNTM με έχει βοηθήσει»!

Μία αγαπημένη ηθοποιός από τη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτει πώς έχει λειτουργήσει θετικά για εκείνη το GNTM! «Με έχει βοηθήσει»!

Τι κι αν τα δύο προγράμματα παίζουν την ίδια ώρα, οι πρωταγωνιστές της κορυφαίας σειράς του Ant1 μιλούν ανοικτά και εκφράζουν την αγάπη τους για το GNTM!

Συγκεκριμένα, η Μαρία Πετεβή, η τηλεοπτική «Πηνελόπη», η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε το πώς το GNTM την έχει βοηθήσει!

Είχατε δηλώσει ότι αν δεν γινόσασταν ηθοποιός, θα ήσασταν τραγουδίστρια. Ισχύει;

«Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι και έχω δουλέψει σε ρεμπετάδικο. Ο μπαμπάς μου και ο αδελφός μου είναι μουσικοί και έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που ακούγαμε μουσική 24 ώρες το 24ωρο. Μου αρέσει να τραγουδώ ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια. Βέβαια η υποκριτική είναι η μεγάλη μου αγάπη».

Μη χάσετε επίσης το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τη σειρά του Ant1!

Πρόσφατα μια συνάδελφός σας από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε ότι βλέπει GNTM. Εσείς το παρακολουθείτε;

«Ναι, το παρακολουθώ. Όταν θέλεις να αποφορτιστείς από μια μέρα που έχεις δουλέψει 18 ώρες, θέλεις να δεις κάτι χαλαρό. Πριν από το GNTM δεν μπορούσα με τίποτα να φωτογραφηθώ, οπότε άρχισα να βλέπω αυτό το πρόγραμμα μήπως με βοηθήσει με κάποιον τρόπο να μάθω να βγάζω φωτογραφίες. Και μετά κόλλησα. Με βοήθησε πάρα πολύ να μάθω πώς να πλασάρομαι σε μια φωτογράφιση».

αγριες μέλισσες gntm