Φαίη Σκορδά: Το "απαγορευμένο" ραντεβού με τον ζάμπλουτο άνδρα! Η αλήθεια βγήκε στη "φόρα"!

Το αποκάλυψε η ίδια!

Φαίη Σκορδά: Το

Δε δίστασε στιγμή η Φαίη Σκορδά και τα αποκάλυψε όλα για το "απαγορευμένο" ραντεβού που είχε με αυτόν τον ζάμπλουτο άνδρα! Η αλήθεια πίσω από το παρελθόν της παρουσιάστριας, βγήκε στη "φόρα"!

Η Φαίη Σκορδά σπούδασε στην Ιταλία και κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής, θέλησε να διηγηθεί στους συνεργάτες της ένα περιστατικό από τα χρόνια που έζησε στη γειτονική χώρα.

Έτσι αποκάλυψε πως τότε είχε βγει ραντεβού με έναν πολύ πλούσιο Ιταλό, ο οποίος της είχε πει πως είναι υδραυλικός. Εκείνος έπαθε κόλλημα μαζί της και την κυνηγούσε συνέχεια!

Σας βρήκαμε επίσης τις εντυπωσιακές μπότες που επέλεξε να φορέσει η αγαπημένη παρουσιάστρια!

«Όταν ήμουν στην Ιταλία είχα βγει ραντεβού με έναν, ο οποίος ήταν πάρα πολύ πλούσιος. Εγώ δεν ήξερα ποιος ήταν και έμενα μου είχε πει πως ήταν υδραυλικός. Αλλά ήταν πολύ πλούσιος. Και εγώ όταν βγήκαμε τα πλήρωσα όλα. Μετά από αυτό όμως έπαθε κόλλημα και δε με άφηνε σε ησυχία, με κυνηγούσε»

Φαίη Σκορδά: Αυτός ο άνδρας γονάτισε και της έκανε επίσημη πρόταση γάμου μπροστά στις κάμερες! Δείτε το πρόσωπο του...

Αυτός είναι ο άνδρας που γονάτισε μπροστά στις κάμερες και έκανε πρόταση γάμου στην λαμπερή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά! Δείτε το πρόσωπό του...

Στην σημερινή εκπομπή της καλλονής παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 ο καλεσμένος της, της επιφύλαξε μια έκπληξη που δεν περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στο πλατό του «Πρωινού», τον Τάκη Ζαχαράτο. Όταν η παρουσιάστρια παρουσίασε τον γνωστό ηθοποιό και εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες τότε γονάτισε της πρόσφερε ένα μπουκέτο λουλούδια και της είπε χαρακτηριστικά:

«Φαίη νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σου εκμυστηρευθώ κάτι ήθελα πάρα πολύ καιρό. Ζητώ το χέρι σου αγάπη. Σου κάνω επίσημη πρόταση γάμου».

Η Φαίη Σκορδά γέλασε με την πλάκα του και απάντησε πως δέχεται την πρόταση του και πως η μαμά της θα χαρεί πάρα πολύ, καθώς συμπαθεί πολύ τον Τάκη Ζαχαράτο.

Τάκης Ζαχαράτος Φαίη Σκορδά εκπομπή

Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1 Πρωινό Τάκης Ζαχαράτος

Μιας και συζητάμε για την Φαίη Σκορδά και για γάμο θυμάστε που σας είχαμε δείξει τα παπούτσια που είχε φορέσει στον γάμο της;