Έκτακτο! Ο Γιώργος Γιαννιάς αποχώρησε από το σχήμα που θα εμφανιζόταν!

Έσκασε μόλις τώρα!

Έκτακτο! Ο Γιώργος Γιαννιάς αποχώρησε από το σχήμα που θα εμφανιζόταν!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Ο Γιώργος Γιαννιάς μόλις ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως αποχώρησε από το σχήμα στο οποίο θα εμφανιζόταν μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, το Χρήστο Χολίδη και την Άντζελα Δημητρίου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί την είδηση με όλους τους διαδικτυακούς του φίλους, ωστόσο δεν εξήγησε το λόγο για τον οποίο αποχώρησε.

Να θυμίσουμε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις μετά τον ερχομό του παιδιού του!

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού έγραψε:

«ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ
1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους.

2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.

3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.
_____________________
Γιώργος Γιαννιάς».

Γιώργος Γιαννιάς: Η αποκάλυψη - σοκ για το εάν επικοινωνεί ακόμα με τον Νίνο!

Αποκάλυψη - σοκ έκανε ο Γιώργος Γιαννιάς για το εάν επικοινωνεί ακόμα με τον Νίνο! Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα χωρίς ενδοιασμούς!

Σε συνέντευξή του στο People ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων πως γνωρίστηκαν με τον τραγουδιστή και τι απέγινε η φιλία τους!

Γιώργος Γιαννιάς: Πήρε εξιτήριο η σύζυγος του! Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του τοκετού!

"Στο πρώτο μου σπίτι στη Γλυφάδα, μέναμε μαζί με τον Νίνο, με τον οποίο κάναμε πολύ παρέα εκείνη την εποχή. Είχε προηγηθεί η γνωριμία μας σε ένα μαγαζί που εμφανιζόμουν στη Ρόδο. Κάποια στιγμή, μου έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε «Ρε μικροφωνιάρη, πως γίνεται να έρθω και εγώ στην Αθήνα». Κάπως έτσι τον κάλεσα και δέσαμε. Ήταν καταπληκτικός συγκάτοικος. Πηγαίναμε με τα πόδια στη Γλυφάδα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, χωρίς λεφτά και δουλειά, τα χρόνια ήταν όμορφα. Πριν βγει το Fame Story στον αέρα, με είχε ρωτήσει η Μαργαρίτα η Δρούτσα αν έχω κάποιον να της προτείνω για το παιχνίδι και αμέσως της είπα για τον Νίνο. Ο Νίνο ξεχώριζε, έλαμπε και είχε άστρο. Από εκεί και πέρα μπήκε στο Fame Story και έγινε αυτό που έγινε", αποκαλύπτει στο ποεριοδικό.

Ενώ για το πως είναι η επικοινωνία τους σήμερα ο ίδιος λέει,"Όταν βρεθούμε θα μιλήσουμε, αλλά δεν έχουμε την επικοινωνία που είχαμε στο παρελθόν. Οι ζωές μας άλλαξαν και χαθήκαμε".