Δούκισσα Νομικού: Κράτησε στο χέρι της τον έρωτα της! Η φωτογραφία που τους έκανε όλους να "λυγίσουν"!

"Έριξε" το Instagram!

Δούκισσα Νομικού: Κράτησε στο χέρι της τον έρωτα της! Η φωτογραφία που τους έκανε όλους να

Η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία που τους έκανε όλους να "λυγίσουν"! Κράτησε το χέρι του απόλυτου ερωτά της και ευχήθηκε την πιο γλυκιά καλημέρα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της μετά τον ερχομό της κόρης της! Φυσικά από το πλευρό της δε φεύγει καμία στιγμή ο αγαπημένος της, Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Δούκισσα Νομικού είχε μοιραστεί μέσω Instagram, τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Έτσι θέλοντας να ευχηθεί στο κοινό της την πιο γλυκιά καλημέρα, αποφάσισε να ανεβάσει ακόμα μία φωτογραφία με την κορούλα της, Αναστασία, και συγκεκριμένα, με το χεράκι της.

Δούκισσα Νομικού κόρη

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από το παρελθόν που πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή πάνω της! Ούτε ο Θεοδωρίδης δεν την αναγνωρίζει!

Η φωτογραφία από το παρελθόν της Δούκισσας Νομικού που πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή πάνω της! Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης!

Η γνωστή παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην οικογένειά της και έχει αφήσει για λίγο τον χώρο της τηλεόρασης!

Ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και μάθαμε πως έκανε ένα νέο βήμα στην ζωή της, δημιουργώντας κάτι δικό της.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με Instastories μια φωτογραφία από το παρελθόν, η οποία πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή πάνω της!

Πρόκειται για μία throwback φωτογραφία, από το 2017, που ήταν έγκυος στο μικρό Σάββα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Δύο χρόνια με σερί εγκυμοσύνες, θηλασμούς, άβαφη ρίζα.Τι γρήγορα και όμορφα που περνάει ο καιρός».

Πλέον η Δούκισσα Νομικού έχει χρόνο και για τον εαυτό της και για όλα τα υπόλοιπα. Έχει γίνει ακριβώς έτσι όπως ήταν πριν τις εγκυμοσύνες και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης θα έλεγε κανείς ότι δεν την αναγνωρίζει πια, αφού ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα που η ίδια δεν μπορούσε να παρέχει την απαραίτητη περιποίηση στον εαυτό της!

Όπως και να έχει η Δούκισσα Νομικού είναι πάντα όμορφη και η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η πιο καλύτερη περίοδος μιας γυναίκας!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δούκισσα Νομικού εγκυμοσύνη Δημήτρης Θεοδωρίδης