Καφέ της Χαράς: Ηθοποιός του Ant1 πετάει "καρφί" για τη σειρά: «Να ρωτήσετε τον Χάρη Ρώμα»!

"Έκρηξη" από το πουθενά!

Καφέ της Χαράς: Ηθοποιός του Ant1 πετάει

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν είναι όλα ρόδινα! Ένας αγαπημένος ηθοποιός που εμφανίζεται σε επιτυχημένη σειρά του Ant1, δε διστάζει και πετάει "καρφί" για την επιστροφή του σίριαλ! «Να ρωτήσετε τον Χάρη Ρώμα»!

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα τον δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, ωστόσο φάνηκε να ενοχλήθηκε από την ερώτηση και απάντησε κοφτά.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Καλυβάτση ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Open, «Μεσημέρι Yes» και είπε χαρακτηριστικά:

Μη χάσετε επίσης τα νέα "αστέρια" που θα δούμε με την επιστροφή της σειράς!

«Να ρωτήσετε τον Χάρη Ρώμα για το αν θα με δείτε με γκεστ στο Καφέ της Χαράς, άλλωστε, εγώ χτυπάω… κάρτα στο “Αν ήμουν πλούσιος”. Αν ήμουν πλούσιος θα ξεπλήρωνα όλες τις υποχρεώσεις μου για να μην τα έχω πάνω από το κεφάλι μου και μετά όσο πιο γρήγορα μπορούσα θα τα έτρωγα μαζί με τους ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπάω. Το καλοκαίρι δούλευα ως ψήστης σε ταβέρνα φίλου μου στους Αρκιούς. Επίσης, με το σκάφος εργάζομαι και σαν σκίπερ».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κι εγώ δεν έχω σπουδάσει υποκριτική. Αν μπορεί ο άλλος να ανταπεξέλθει με γεια του με χαρά του. Μια τηλεοπτική εκπομπή είναι μέσα στα σχέδιά μου και ευελπιστώ ότι μέχρι το Πάσχα θα είμαι έτοιμος με μια πρόταση. Πού θα τη δούμε αυτή και αν θα τη δούμε, θα δείξει. Σίγουρα θα έχει σατιρικό περιεχόμενο, αλλά δεν θα είναι απαραίτητα όπως ήταν τα παλιά».

Καφέ της Χαράς: Ντοκουμέντο από τις πρόβες! Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε παίζει ξανά!

Έχουμε ντοκουμέντο από τις πρόβες για το Καφέ της Χαράς και θα μείνετε άφωνοι! Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε παίζει ξανά και η επιστροφή θα συζητηθεί!

Το «παρών» στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», το οποίο αναμένεται να επιστρέψει τις πρώτες μέρες του 2020 στην ελληνική τηλεόραση, θα δώσει ένα πρόσωπο από τα παλιά, το οποίο όμως όλοι νομίζαμε ότι δεν θα παίξει τελικά!

Στο πρόσφατο παρελθόν, σε ερωτήσεις που δέχθηκε για την διάσημη σειρά, είχε απαντήσει πως δεν είχε κάποια πρόταση, αλλά τελικά έγινε η ανατροπή!

Η ίδια, προδόθηκε μέσω φωτογραφίας από τις πρόβες και το πρόσωπό της φαίνεται ολοκάθαρα! Η αναφορά γίνεται για την Χριστίνα Αρχοντή ή αλλιώς την «Μπουλίτσα», την οποία διακρίνουμε στην παρακάτω φωτογραφία... Να σας θυμίσουμε ωστόσο, πως στο Youweekly.gr σας έχουμε γράψει αναλυτικά το σενάριο της σειράς για το 2020!

Καφέ της Χαράς πρόβες