Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρέβα Μητσοτάκη: Μαθήματα στυλ και ανθρωπιάς! Μοίρασε δώρα σε μικρούς ασθενείς! Δείτε φωτογραφίες...

Συγκίνησε! Αποκλειστικό υλικό...

Μαρέβα Μητσοτάκη: Μαθήματα στυλ και ανθρωπιάς! Μοίρασε δώρα σε μικρούς ασθενείς! Δείτε φωτογραφίες...
News 11.12.2019 08:04

Η Μαρέβα Μητσοτάκη για ακόμα μια φορά παρέδωσε μαθήματα στυλ αλλά και ανθρωπιάς καθώς θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr! Μοίρασε δώρα σε μικρούς ασθενείς και συγκίνησε...

Η επίσκεψη της στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες, ένα μόλις 24ωρο μετά την επιστροφή της από το ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία όπου είχε συνοδέψει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε έναν σημαντικό λόγο και, μάλιστα, συνέπεσε με μια ιδιαίτερη ημέρα, την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού. Η Μαρέβα Μητσοτάκη έφτασε λίγο πριν από το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη χαμογελαστή και από την πρώτη στιγμή θέλησε να επισκεφτεί τους θαλάμους για να συνομιλήσει με τους μικρούς ασθενείς, δείχνοντας ως μαμά και η ίδια άνετη και ιδιαίτερα επικοινωνιακή μαζί τους.

Μαρέβα Μητσοτάκη

Είχε φέρει, μάλιστα, και δώρα για όλα τα παιδιά και κάθισε για περισσότερες από δύο ώρες συνομιλώντας και παίζοντας μαζί τους. Από τους υπεύθυνους και εργαζόμενους του νοσοκομείου που την καλωσόρισαν και με τους οποίους συνομίλησε και ατομικά, στήθηκε και μια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή με τους μαθητές του Δημοτικού Κολεγίου «Ανατόλια» που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα ελληνικά και στα αγγλικά, με την κ. Μητσοτάκη να σιγοντάρει στις μελωδίες. Παρ' όλο που δεν το συνηθίζει, κάποια στιγμή πήρε τον λόγο για να τονίσει τη σημασία των εθελοντών ειδικά στα νοσοκομειακά ιδρύματα, λέγοντας: «Χρειαζόμαστε τους εθελοντές, αυτούς που πολλές φορές χωρίς να φαίνονται παράγουν έργο. Και εδώ, έχετε πολλούς. Συγχαρητήρια!».

Η έκπληξη από εργαζόμενους και μαθητές

Μαρέβα Μητσοτάκη Κυριάκος Μητσοτάκης

Μαρέβα αποκλειστικό

Η γλυκιά αναφορά στον πεθερό της!

Μαρέβα στυλ

Η Μαρέβα δήλωσε στην εκπρόσωπο του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου, στον πρόεδρο του Νοσοκομείου, Βασίλη Παπά, καθώς και στους εργαζόμενους πως είχε ακούσει για το έργο τους από τον πεθερό της, αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα το είχε εγκαινιάσει. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως με εκείνον διατηρούσε μια πολύ ωραία σχέση και πολλές φορές στο εξοχικό της οικογένειας στην Κρήτη έκαναν μαζί μεγάλους περιπάτους μιλώντας, φυσικά, για τα πάντα.

Βέβαια, το σύνολό της όταν συναντήθηκε με την Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν απερίγραπτο! Ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο θάνατος που τον "τσάκισε"! Το δημόσιο μήνυμά του!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η πιο σικάτη εμφάνιση της! "Έπεσαν" όλα τα μάτια πάνω της!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share